Windows 10 Güncelleme Sonrası TLS 1.2'yi Aktif Etme

@Recep Baltaş istersen uzaktan bağlanma ile bakabilirsiniz sizin içinde uygun olursa.Çok işimize yarar yani Türkiye genelindeki bütün muhasebecileri ilgilendiren bir mesele.

Valla ben yazılım öğreneceğim bu gidişle. Aslında çok basit bir program olduğu her halinden belli ama bir tane muadili yok işte. Bu arkadaş da tek olunca bize ukalalık yapıyor her seferinde.

Aynı sorundan müzdarip olduk. İşin ilginci biz 250'yi verip düzelttirdik ancak sistem otomatik olarak Windows güncellemesi yaptığından tekrar gitti bir hafta sonra. Durumu anlatmama rağmen tekrar para istedi. Ben bir yazılımcı müşterime ulaşıp bunun işlevini gören program yazdıracağım artık tepem attı.

Nasıl yapıldığını öğrenebildin mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl yapıldığını öğrenebildin mi ?

Maalesef ben bilgisayar başında değildim ofisten arkadaş uzaktan bağlantıyı yaptırmış. Chrome'da gizli sekmeden girip bir uygulama indirip kurmuş sadece başkaca bir şey yapmamış. Sonrasında kurulum dosyasını da silmiş anlaşılan. Ancak arkadaş da hatırlamıyor nereye girip ne indirdiğini.

Maalesef ben bilgisayar başında değildim ofisten arkadaş uzaktan bağlantıyı yaptırmış. Chrome'da gizli sekmeden girip bir uygulama indirip kurmuş sadece başkaca bir şey yapmamış. Sonrasında kurulum dosyasını da silmiş anlaşılan. Ancak arkadaş da hatırlamıyor nereye girip ne indirdiğini.

Tamam kendi yaptığı bi program. Adını bile hatırlasa yeterli idi siz kurtarma programı ile silinenler kurtarabilirmişsiniz.

Aklıma gelmedi hiç o an problem çözüldüğü için çok üstelemedim. Ancak sonrasında ukala tavırlar falan yapınca bıraktım artık. Halbuki ikinciye de ödeme yapacaktım. Çünkü bizim mesleğin çok işini gören bir program. Ama sırf bu laubali hareketlerinden vazgeçtim yani.

Bunun muadilini bulursam meslektaşlar arasında bilabedel pazarlamasını yapacağım o derece kuruldum.

Yaklaşık 1.5 ay geçti üzerinden sanırım kurtarma programı işe yaramaz artık. Zaten inen dosyanın adını da bilmiyoruz.

Haklısınız bütün yolları denedik sorun programın kendisinde. Alternatif bildiğiniz başka programlar yok mu düzgün çalışan?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı