En son yüklediğiniz güncellemeyi kaldırıp dener misiniz.Görseldeki güncellemeyi yüklemeye çalıştığımda 2. görseldeki hatayı veriyor ve güncellemeyi yapmıyor yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2095352
Eki Görüntüle 2095353
Hocam en son indirdiğim güvenlik güncellemesi mi yoksa direkt en sonuncuyu mu kaldırmalıyım?En son yüklediğiniz güncellemeyi kaldırıp dener misiniz.
Bilmiyorum ama bir güncellemeden kaynaklı oluyor bu sanırım hangisi olduğunu hatırlamıyorum.Hocam en son indirdiğim güvenlik güncellemesi mi yoksa direkt en sonuncuyu mu kaldırmalıyım?
Hocam söylediklerimin ikisini de denedim ancak düzelmedi.Bilmiyorum ama bir güncellemeden kaynaklı oluyor bu sanırım hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
Buradaki çözümü dener mısın.Görseldeki güncellemeyi yüklemeye çalıştığımda 2. görseldeki hatayı veriyor ve güncellemeyi yapmıyor yardımcı olabilir misiniz?
Eki Görüntüle 2095352
Eki Görüntüle 2095353
Nasıl yapılıyor hocam bilmiyorum, yardımcı olabilir misiniz?Manuel indirip yüklemeyi dener misin ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.