Windows 10 güncellemeleri bulmuyor

402318

Hectopat
Yer
Rusya/Moskow
Daha fazla  
Selamlar Windows Update yeni sürüm bulmuyor. 29 dakikadır yeni sürüm bulmasını bekledim ve hata da verdi. Sistemim: 16 GB RAM 1600MHz çift kanal RX 570 Pulse 4 GB çift fan i5 3570 3.40GHz H61 anakart Rampage hackerx GM 145 kasa 650W Bronze Plus PSU Everest M-435 monitör 75Hz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• Ayarlar 31.05.2021 16_34_47.png
    Ayarlar 31.05.2021 16_34_47.png
    54,5 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
CMD'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıda verdiğim komutları tek tek yazın:
net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver

net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver

Komutları yazdıktan sonra bir daha güncellemeyi deneyin.

CMD'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıda verdiğim komutları tek tek yazın:
net stop wuauserv
net stop cryptSvc
net stop bits
net stop msiserver

net start wuauserv
net start cryptSvc
net start bits
net start msiserver

Komutları yazdıktan sonra bir daha güncellemeyi deneyin.
Deniyeceğim. Denedim sorun hala aynı. İnternetten indirebileceğim yer var mı?

Sorun hala aynı. Web'den indirebileceğim yer var mı?
Windows Update'yi açtıktan sonra sol kısımda "sorun gider" sekmesini göreceksiniz. Sorun gider sekmesinden "Ek sorun gidericiler" seçeneğini seçin ve ardından Windows Update seçeneğine tıklayın. Bu sayede Windows Update ile ilgili bütün sorunları çözecektir. Tabii garanti değil.

Windows Update'yi açtıktan sonra sol kısımda "sorun gider" sekmesini göreceksiniz. Sorun gider sekmesinden "Ek sorun gidericiler" seçeneğini seçin ve ardından Windows Update seçeneğine tıklayın. Bu sayede Windows Update ile ilgili bütün sorunları çözecektir. Tabii garanti değil.
Resim olarak atabilir misiniz? Bulamadım sorun gideri. İnternetten indirebileceğim yer var mı?

Resim olarak atabilir misiniz? Bulamadım sorun gideri. İnternetten indirebileceğim yer var mı?
İndirebileceğiniz yer yok.
1622471914561.png

1622471945388.png

En alttan "Ek sorun gidericiler" sekmesine gelin ve oradan Windows Update'yi seçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı