İyi forumlar.
Şirket bilgisayarımda güncellemeleri tamamen kapatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? İnternette oluşturulan rehberleri yaptım fakat yine açılıyor.
Bence kapatmayın. Hele şirket bilgisayarında güvenlik güncelleştirmeleri çok önemlidir. O yüzden tavsiyem kapatmayın. Ama kapatacaksanız arama yerine hizmetler yazın ve çıkan şeyi açın. Oradan Windows Update ile ilgili şeylere sağ tıklayın ve özelliklere tıklayın orada devre dışı seçerseniz kapanır. Ama tüm Update hizmetlerine yapmalısınız (sanırım 3 tane vardı).
İlk yeniden başlatma. 10 kere daha yeniden başlatacağım, yeniden başlattığım kısımları da videoya almamı ister misin? Her başlangıç ekranını ekleyebilirim saatleriyle falan birlikte. Hocam bu sefer de oturumu kapatıp açtınız der. Bence uğraşmaya değmez.
Merhaba, güncellemeleri ancak güncelleme servisini silerek kapatabilirsiniz, servisi geri yükleyerekte güncellemeleri almaya devam edebilirsiniz.
Silmek için cmd'yi yönetici olarak çalıştırınız,
ardından şu komutu girip enter'e basınız.
sc delete wuauserv
hepsi bu kadar.
Artık Windows güncellemeleri ile vakit kaybetmiceksiniz.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Merhaba, güncellemeleri ancak güncelleme servisini silerek kapatabilirsiniz, servisi geri yükleyerek de güncellemeleri almaya devam edebilirsiniz.
Silmek için CMD'yi yönetici olarak çalıştırınız,
Ardından şu komutu girip Enter'e basınız.
Sc delete wuauserv.
Hepsi bu kadar.
Artık Windows güncellemeleri ile vakit kaybetmiceksiniz.
Bizzat test ettim, devre dışı bırakınca bile etkinleşiyor, bir reg dosyası ile geri yüklenebiliyor, belki eski sürümlerin problemi idi bilemiyorum, yine de deneyimleyerek çözüm uygulanabilir.
Bizzat test ettim, devre dışı bırakınca bile etkinleşiyor, bir reg dosyası ile geri yüklenebiliyor, belki eski sürümlerin problemi idi bilemiyorum, yine de deneyimleyerek çözüm uygulanabilir.