Windows 10 güncellemeleri tamamen kapatma

Bence kapatmayın. Hele şirket bilgisayarında güvenlik güncelleştirmeleri çok önemlidir. O yüzden tavsiyem kapatmayın. Ama kapatacaksanız arama yerine hizmetler yazın ve çıkan şeyi açın. Oradan Windows Update ile ilgili şeylere sağ tıklayın ve özelliklere tıklayın orada devre dışı seçerseniz kapanır. Ama tüm Update hizmetlerine yapmalısınız (sanırım 3 tane vardı).
 
Windows Update hizmetini kapatsanız bile yeniden etkinleştiriliyor otomatik olarak, yani güncellemeleri kalıcı kapatamıyorsun.
 
Windows Update hizmetini kapatsanız bile yeniden etkinleştiriliyor otomatik olarak, yani güncellemeleri kalıcı kapatamıyorsun.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu konuda siz de vardınız ve bu konuda kapatıldığını söylüyorlar.
 
Merhaba, güncellemeleri ancak güncelleme servisini silerek kapatabilirsiniz, servisi geri yükleyerekte güncellemeleri almaya devam edebilirsiniz.
Silmek için cmd'yi yönetici olarak çalıştırınız,
ardından şu komutu girip enter'e basınız.
sc delete wuauserv
hepsi bu kadar.
Artık Windows güncellemeleri ile vakit kaybetmiceksiniz.


Buradaki dosya ile de yeniden yükleyebilirsiniz
 
Son düzenleme:
Merhaba, güncellemeleri ancak güncelleme servisini silerek kapatabilirsiniz, servisi geri yükleyerek de güncellemeleri almaya devam edebilirsiniz.
Silmek için CMD'yi yönetici olarak çalıştırınız,
Ardından şu komutu girip Enter'e basınız.
Sc delete wuauserv.
Hepsi bu kadar.
Artık Windows güncellemeleri ile vakit kaybetmiceksiniz.

Silmeye gerek yok devre dışı bırakmak da işe yarıyor.
CMD'ye bunu yazıyorsunuz.
net stop wuauserv
 
Bir de bu var
net stop WaaSMedicSVC
Bizzat test ettim, devre dışı bırakınca bile etkinleşiyor, bir reg dosyası ile geri yüklenebiliyor, belki eski sürümlerin problemi idi bilemiyorum, yine de deneyimleyerek çözüm uygulanabilir.

Bunu kapatırsanız açılmaz. Bu Windows Update'in sorunsuz çalışmasını sağlıyor ve sorunlarını düzeltiyor. Yani kapalı hizmetleri açıyor.
1622880924961.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı