Windows 10 Güncellemesi %100'de Takıldı

202844

Hectopat
Merhaba. 1 saat önce laptop bilgisayarımı kapatmak istedim. 'Güncelleştir ve Kapat" seçeneğinden başka seçenek olmayınca onu seçtim. Güncelleme tamamlandı, bilgisayar kapandı. Açmak istedim ve "Güncelleştirmeler üzerinde çalışıyor. %** tamamlandı. Bilgisayarınızı kapatmayın" ekranı çıktı.
Şu an %100'de takılı kaldı. Bilgisayarım sabit bataryalı olduğundan düğme ile 3 kez kapayıp açtım ama yine %100'de durmaya devam etti. Maalesef CD gibi bir işletim sistemi bulunan belleğim yok. Ne yapmalıyım? Acil gerekli.
Cihazım ASUS Vivobook X505BP-BR019T

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılırken F8 tuşuna basarak Güvenli Modda açmayı dener misiniz?
Eğer açılırsa aşağıda anlattığım işlemi yapın.
1524589992294.png

1524590011694.png

1524590265822.png

Hesaplamayı yaptıktan sonra Windows Update Temizleme'yi özellikle seçerek silin. Korkmayın, bu işlem bilgisayarınıza zarar vermeyecektir.

Bilgisayarı acarken f8 tusuna basıp gelişmiş seceneklerden sistem geri yükleme yapmayı dene.
Mesajlara bakamadım, kusura bakmayın. Yaklaşık 1.5 saat daha sürdükten sonra yazı gitti ve açıldı bilgisayar. İlginiz ve alâkanıza çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.
Açılırken F8 tuşuna basarak Güvenli Modda açmayı dener misiniz?
Eğer açılırsa aşağıda anlattığım işlemi yapın.
Eki Görüntüle 293690
Eki Görüntüle 293691

Eki Görüntüle 293693

Hesaplamayı yaptıktan sonra Windows Update Temizleme'yi özellikle seçerek silin. Korkmayın, bu işlem bilgisayarınıza zarar vermeyecektir.
Merhaba. Mesajlara bakamadım maalesef. Yukarıdaki mesajım gibi oldu bilgisayar ve açıldı. Ancak ne olur, ne olmaz diye deneyeceğim bunu da. Çok teşekkür ederim ilgi ve alâkanıza, sağlıcakla kalın.
Sorunum çözülmüştür. Herkese teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı