Windows 10 güncellemesi harddisk ile yapılır mı?

Kaiys

Centipat
Öncelikle merhabalar, benim Windows 7 bir dizüstü bilgisayarım var.
Fakat yakın bir zamanda Windows 7'ye desteğin kesileceğini biliyorum. Bu yüzden bilgisayarımı Windows 10'a yükseltmek istiyorum ama benim yalnızca 4 GB bir flash belleğim var, bu yükseltmeyi bir harici Harddisk ile yapıp yapamayacağımı merak ediyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

USB bellek olması gerekiyor. Amacınız harici harddiski aparat desteğiyle bağlayıp USB bağlantısıyla yapmaksa kastınız onu hiç denemedim. Ama SATA bağlantısıyla olmuyor.
Amacım USB bağlantısı ile yapmak SATA olarak değil

Harici harddisklerde bir tür flash bellek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde HDD aparatı varsa bilgisayara USB ile bağlayınız. Daha sonra Rufus programını çalıştırın "Aygıt" kısmından harici HDD seçilebilir oluyor mu? Oluyorsa sorun yok yapabilirsin.
USB ile taktığım halde sabit disk olarak gösteriyor, bu yüzden Rufus da göstermemekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
İSO dosyasını açıp içindeki setup programını çalıştır kurulum başlayacaktır. Eski bilgisayarımda işe yaratmıştı.

Evet yapılabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…