Windows 10 güncellemesi harddisk ile yapılır mı?

Kaiys

Centipat
Öncelikle merhabalar, benim Windows 7 bir dizüstü bilgisayarım var.
Fakat yakın bir zamanda Windows 7'ye desteğin kesileceğini biliyorum. Bu yüzden bilgisayarımı Windows 10'a yükseltmek istiyorum ama benim yalnızca 4 GB bir flash belleğim var, bu yükseltmeyi bir harici Harddisk ile yapıp yapamayacağımı merak ediyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Öncelikle merhabalar, benim Windows 7 bir dizüstü bilgisayarım var.
Fakat yakın bir zamanda Windows 7'ye desteğin kesileceğini biliyorum. Bu yüzden bilgisayarımı Windows 10'a yükseltmek istiyorum ama benim yalnızca 4 GB bir flash belleğim var, bu yükseltmeyi bir harici Harddisk ile yapıp yapamayacağımı merak ediyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Harici harddisklerde bir tür flash bellek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinizde HDD aparatı varsa bilgisayara USB ile bağlayınız. Daha sonra Rufus programını çalıştırın "Aygıt" kısmından harici HDD seçilebilir oluyor mu? Oluyorsa sorun yok yapabilirsin.
USB ile taktığım halde sabit disk olarak gösteriyor, bu yüzden Rufus da göstermemekte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet yapılabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı