Windows 10 güncellemesi kayboldu

Güncellemeyi yüklemeyi değil de bir flash belleğe attığım linkten ISO dosyasını indirip Rufus ile belleğe Boot edin öyle kurmayı deneyin sıfırdan.
Onu ara tatilde zaten yapacağım ama şuan sorunlar yaşadığım için hemen sürüm değiştiriyorum. Ayrıca çok dosya var şuan yedeklemekle uğraşamam

Anladım bilgisayarınız özellikleri nedir belki Windows 8.1 daha iyi performans verebilir eğer düşükse.
CPU : İntel Core İ5 2450M | GPU : NVIDIA GeForce GT 540M 2GB | RAM : 6 GB 1333 MHz DDR3
( Bu sistemle Valorant gibi oyunlarda 60 FPS üstü alıyorum. )

CPU : Intel Core i5 2450M | GPU : NVIDIA GeForce GT 540M 2 GB | RAM : 6 GB 1333 MHz DDR3.
( Bu sistemle Valorant gibi oyunlarda 60 FPS üstü alıyorum. )

FPS konusun da sıkıntı yaşamiyorsanız sorun yok ben 4 GB RAM ve HDD kullandığım için Windows 10 azap çektirdi oyunlar da 8.1'e geçince sorunsuz kullanıyorum arkada birçok uygulama açıkken.

FPS konusun da sıkıntı yaşamiyorsanız sorun yok ben 4 GB RAM ve HDD kullandığım için Windows 10 azap çektirdi oyunlar da 8.1'e geçince sorunsuz kullanıyorum arkada birçok uygulama açıkken.
FPS sorunu yok fakat genellikle KOD 43 hatası alıyoum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…