Windows 10 güncellemesi Lumialara gelecek mi?

tüm sistemlere gelecek ve hepsinin adı windows 10 olacak..
tüm sistemler için aynı işlev de ve aynı ergonomi de olacakmış..
JOE denen adam açıkladı.
 
Zamanında Microsoft çok büyük ayıp edip Windows Phone 7 işletim sistemli telefonların 8'e güncellenmesine izin vermemiş birçok kullanıcısını platformuna küstürmüştü. Microsoft mobil pazardan ciddi bir pay almak istediğinden aynı hatayı yapacaklarını sanmıyorum. Tüm Windows Phone 8 kullanıcılarına yeni windows güncellemesi gelir diye düşünüyorum.
 
Windows 10‘un sunumunu yapan; Windows Phone başkanı Joe Belfiore, her ne kadar Windows Phone’un gelecek versiyonu ile ilgili bilgi vermese de Windows 10‘un tüm platformları kapsayan ortak mağaza ve tek Windows olacağı sunumun çarpıcı yönleri arasında idi.

PC, tablet ve akıllı telefonları birleştirecek olan evrensel bir işletim sistemi olacağından bahsedilen Windows 10 ile ilgili olarak sunum sonunda Joe Belfiore’a yöneltilen bir soruda Windows 10‘un sıradaki Windows Phone olup olmadığı sorulurken, Belfiore Windows 10′un mobil cihazlara geleceğini onayladı.

Microsoft; Windows 10′un 4 ile 80 inç arası tüm cihazları destekleyeceğini belirtiyor. Windows 10′un Build 2015 ile birlikte resmi dağıtımına başlanması bekleniyorken, akıllı telefonlar için ne zaman önizleme sürümünün yayınlanacağı merak konusu.

Kaynak: Windows Phone Haber
 
sistem komple bir ekosistem içerisinde olacak.
yani tablet pc ve telefon bir olacak ve eğer bunu başarırlarsa gerçekten yazılım devi olduğunu kanıtlanmış olan microsoft Windows için çığır açmış ve muhteşem bir noktaya gelmiş olacak.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı