Windows 10 güncellemesi sırasında bilgisayarı kapattım, Windows açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba. Başlıktan anlayacağınız gibi Windows 10 güncellemesi sırasında bilgisayarı kapattım. Sebep olarak güncelleme 5 saatten fazla sürmesi kaydı ile laptopumun fazla sıcak olması beni endişelendirdi. Bundan dolayı 2 kez kapattım. Farkındayım, güncelleme sırasında bilgisayarın kapatılması kadar yanlış bir şey yok ancak çok ısındığı için bileşenlerinde kalıcı bir sorun çıkmasından korktuğum için yaptım.
Son durumu ise; bilgisayarı açıp kullanıcı şifresini girince masaüstünün siyah şekilde kalıp Windows çubuğunun birkaç saniyede bir gidip gelmesi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Ctrl + Alt + Del ile görev Yöneticisi'ni açın.
  • Buradan Explorer'ı sonlandırıp yeniden çalıştırın. Gerekirse yönetici hakları ile.
  • Daha sonra USB belleğe yazdığınız ISO dosyasındaki Setup ile 1809'a yükseltme yapın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
  • Ya da bu araçla DISM onarımı yapın: Dism++

• Buradan Explorer'ı sonlandırıp yeniden çalıştırın. Gerekirse yönetici hakları ile.
  • Daha sonra USB belleğe yazdığınız ISO dosyasındaki Setup ile 1809'a yükseltme yapın: Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 tekrar kurmak uygulama ve kişisel dosyaları siler mi ?
Recep abi, ISO usb`sini UEFI olarak görmüyor; BIOS üzerinden baktığımda sadece UEFI için olduğu yazıyor yani eski sürüm değil. ISO usb`yi tekrardan gözden mi geçirmeliyim ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı