Windows 10 güncellemesi sonrası siyah ekran hatası

fxddles

Yoctopat
Daha fazla  
Ben Windows 10 olarak temiz kurulum yaptım. Sonrasında ise Windows 10 22H2 güncellemesi yapmaya başladı, biraz bekledim ama siyah ekran olarak kaldı. Bende güç tuşuna basılı tutup kapattım. Bilgisayarı açtığımda güncelleme yapılamadı vb şeyler dedi. Ve sonra bilgisayar açıldığında ekran sürekli siyah ekran olmaya başladı. Ekran bir gidiyordu bir geliyordu. Görev Yöneticisi aciliyor ama başka bir şey açılmıyor.

Ben Windows 10 olarak temiz kurulum yaptım. Sonrasında ise Windows 10 22H2 güncellemesi yapmaya başladı, biraz bekledim ama siyah ekran olarak kaldı. Bende güç tuşuna basılı tutup kapattım. Bilgisayarı açtığımda güncelleme yapılamadı vb şeyler dedi. Ve sonra bilgisayar açıldığında ekran sürekli siyah ekran olmaya başladı. Ekran bir gidiyordu bir geliyordu. Görev Yöneticisi aciliyor ama başka bir şey açılmıyor.

🔧 1. Explorer.exe'yi elle başlatmayı deneyin

Görev Yöneticisi açıkken:

1. dosya > yeni görev çalıştır seçeneğine tıklayın.
  2. Açılan pencereye şu komutu yazın:

Kopyaladüzenle.
    explorer.exe
  3. tamam deyin.

→ masaüstü geri gelirse, sorun sadece Explorer'ın başlatılamamasından kaynaklıdır.

Yapay zekaya sordum böyle bir şeyler dedi çok anlamadım bir yapar mısınız? Çözülmezse USB ile temiz kurulum öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı