Windows 10 güncellemesinden sonra G29 titreşimi çalışmıyor

yasirsekers

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayar güncelleme almıştı Windows 10 Logitech Gaming Software uygulamasından G29 direksiyon setinde geri bildirim titreşimi çalışmıyor. Uygulamada direksiyonumu tanıyor ama ayarlarım uygulanmıyor forumlarda yazılan birçok şeyi denememe rağmen olmadı diğer bilgisayarımda denedim gayet stabil bir şekilde çalışıyor. Sorunumun bilgisayarda olduğunu fark ettim hangi adımları yapmam gerekiyor? Daha önce başına gelen var mı yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
güncellemeden sonra bir çok hata oldu diğer bilgisayarında güncellemeyi yapmadıysan sorun bilgisayarında değil güncellemedendir sen yinede son yaptığın güncellemeyi geri al bazı arkadaşlarımda düşük fps değerleri yaşadı güncellemeden sonra denemekten zarar gelmez kaldırmayı bilmiyorsan internetten faydalı videolar bulabilirsin

Hocam her şeyi denedim Bir haftadır beynim yandı psikolojim bozuldu resmen işten geliyorum bununla uğraşıyorum en son çare lg ghub kurdum istediğim performansı alamasam da idare ediyorum lanet olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…