S Snopp Kilopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 27 Nisan 2019 #1 Merhaba arkadaşlar. Son gelen Windows 10 güncellemesini bir türlü yapamadım. Bir tek ben de mi böyle bir sorun var yoksa sizde de aynı mı arkadaşlar? Bu konu hakkında ne yapmam lazım? Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar. Son gelen Windows 10 güncellemesini bir türlü yapamadım. Bir tek ben de mi böyle bir sorun var yoksa sizde de aynı mı arkadaşlar? Bu konu hakkında ne yapmam lazım? Yardımlarınızı bekliyorum.
mas963 Decapat Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 3 Çözümler 1 27 Nisan 2019 #2 Dostum bu sorun birçok kişide aynı. Güncellemeler yavaş yavaş gelecektir. Artı 0 Eksi
KS KS S Snopp Kilopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 28 Nisan 2019 #3 mas963 dedi: Dostum bu sorun birçok kişide aynı. Güncellemeler yavaş yavaş gelecektir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Artı 0 Eksi
mas963 dedi: Dostum bu sorun birçok kişide aynı. Güncellemeler yavaş yavaş gelecektir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.