Çözüldü Windows 10 güncellenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gingka Hagane

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11'den Windows 10'a geçtim ve güvenlik güncellemelerini yapamıyorum.

1755438920532.png

Yeniden “Dene”ye bastığımda birkaç güncelleme indiriyor ve yeniden başlatmamı istiyor. Yeniden başlattığımda “Windows hazırlanıyor” ekranı geliyor, sonra “Güncelleme tamamlanamadı, ayarlar eskiye döndürülüyor” gibi bir hata veriyor ve güncelleme yapılmıyor. Defalarca denedim.

Takılı USB’leri çıkardım. Windows Update troubleshooter’ı kullandım. Güvenli moda girip Windows dışı hizmetleri kapatıp güncellemeyi denedim, ancak işe yaramadı. Güncellemeyi yapamadığım için FACEIT’te oynayamıyorum.

Dosya Ekleri

• 1755439110664.png
    1755439110664.png
    36,2 KB · Görüntüleme: 13
Çözüm
Evet. Bir farklılık olmadı.

Attığım dosyayı PC'ye indir ve Windows 10'u yeniden yükle.
Microsoft son kullanıcıya en güncel ISO'yu sunmuyor maalesef.
ISO Microsoft tabanlıdır orijinaldir.
Bu siteden istediğiniz Windows işletim sistemini yükleyebilirsiniz.
TR Consumer olanı seçeceksiniz.
Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
NOT: Yukarıda Windows 10 sürüm 22H2 linki mecvut.

Eki Görüntüle 2557570

Yeniden “Dene”ye bastığımda birkaç güncelleme indiriyor ve yeniden başlatmamı istiyor. Yeniden başlattığımda “Windows hazırlanıyor” ekranı geliyor, sonra “Güncelleme tamamlanamadı, ayarlar eskiye döndürülüyor” gibi bir hata veriyor ve güncelleme yapılmıyor. Defalarca denedim.

Takılı USB’leri çıkardım. Windows Update troubleshooter’ı kullandım. Güvenli moda girip Windows dışı hizmetleri kapatıp güncellemeyi denedim, ancak işe yaramadı. Güncellemeyi yapamadığım için FACEIT’te oynayamıyorum.
Windows Update için sorun giderici aracını çalıştırın. Eğer olmazsa CMD komutunu yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları yazın ve işlemin bitmesini bekleyin.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
SFC /scannow

Ayrıca hata aldığınız kodu bulup bu siteden de güncelleyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2557570

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu dene ardındann tekrardan güncellemeyi yüklemeyi dene işe yaramazsa manuel olarak yüklersin.
en üsttekini indir ve güncellemeyi yükle.
Ekran Alıntısı 2.PNG

Windows Update için sorun giderici aracını çalıştırın. Eğer olmazsa CMD komutunu yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları yazın ve işlemin bitmesini bekleyin.

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
SFC /scannow

Ayrıca hata aldığınız kodu bulup bu siteden de güncelleyebilirsiniz.
İşe yaramadı.
Adsız.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunu dene ardındann tekrardan güncellemeyi yüklemeyi dene işe yaramazsa manuel olarak yüklersin.
en üsttekini indir ve güncellemeyi yükle.Eki Görüntüle 2557577

İşe yaramadı. Hala "Güncelleme tamamlanamadı. Değişiklikler geri alınıyor." ile karşılaşıyorum.

Son düzenleme:
İşe yaramadı.
Eki Görüntüle 2557921

İşe yaramadı. Hala "güncelleme tamamlanamadı. Değişiklikler geri alınıyor." ile karşılaşıyorum.

Güncellemeyi manuel olkarak yüklemeyi denedin mi?

Ardından güncellemeyi manuel olarak yükle.
Ekran Alıntısı.PNG

Şunu yükleyeceksin.

Son düzenleme:
Evet. Bir farklılık olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Sıfırdan format atmadan direkt verdiğiniz dosyayla yeniden Windows 10'u kurunca güncelleme hata vermeyi bıraktı. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı