Windows 10 Güncelleştirme sonrası GTX 960 tanımama sorunu

Ajusshi

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
4 gündür bilgisayar sürekli 640x480 çözünürlükten yukarıya çıkmıyor Windows izin vermiyor. Güncelleştirme sonrası GTX 960 ekran kartını tanımıyor Kod 43 hatası veriyor aygıt yöneticisi 3 kere sistemi geri yükledim ancak yine aynı sorun. Acil yardım lütfen oruçlu oruçlu çıldıracağım.

BIOS güncel, ekran kartı güncel ancak sorunu hala anlayamadım acil yardım.

Ekran kartını görmediği için ses de gelmiyor.

Murat5038
1.PNG
2016-06-15 (1).png
Ekran Alıntısı.PNG
1.PNG
3.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Yükseltme ile Windows 10'a geçtiysen temiz kurulum ile baştan Windows 10 kur. Sürücünü web sitesinden güncel olarak indir ve gelişmiş kurulumdan temiz kurulum seçeneğini seç. Hala düzelmiyorsa aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar devreye sok.

Yükseltme ile Windows 10'a geçtiysen temiz kurulum ile baştan Windows 10 kur. Sürücünü web sitesinden güncel olarak indir ve gelişmiş kurulumdan temiz kurulum seçeneğini seç. Hala düzelmiyorsa aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar devreye sok.
Yükseltme ile windows 10'a geçmedim, ISO dosyası ile orjinal lisans kullanıyorum.
aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar devreye sok.
Denedim yanıt vermiyor devreden çıkartıyor ancak geri devreye girmiyor.

JaroxJamaica

DDU ile sürücünüzü tamamen silip baştan kurun.
Deniyorum.

Önceki sürücüyü DDU üzerinden kaldırdım. Tekrar'dan sürücüyü Drivers | GeForce üzerinden indirdim kurdum ancak Geforce Experience tekrardan aynı sürücüyü indiriyor. Aygıt sürücüsü tekrardan aynı hatayı verdi bu arada JaroxJamaica
Ekran Alıntısı.PNG

1.PNG

Yeniden başlattım tekrar aynı oldu :lanet:

Yok mu yardım edebilecek bir yönetici.

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce siteden driver indirdim kurdum tekrardan Geforce Experience aynı sürümü tekrar indirdi bekledim. Yeniden başlattım yine aynı sorun tekrar DDU ile kaldırdım şimdi 1920x1080 görüntü ancak ekran kartını kullanmıyor ve ses yok .

Hocam bir önceki sürümü indirmeyi deneyin. Belki bir yardımı dokunur.
Birde öyle deneyelim.

Önceki sürümde de aynı sorun mevcut.

Maalesef evde benim kullandığım'dan başka masaüstü bilgisayar yok.JaroxJamaica

Çözüm bulamazsam servise göndereceğim .

Başka çözüm önerileri bekliyorum çözemezsem sınav sonrası tekrar'dan temiz kurulum yapacağım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı