Çözüldü Windows 10 Güncelleştirme Sonrası Performans Düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Considerate

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Son yaptığım Windows güncelleştirmeleri ekran görüntüsündeki gibidir.
Bu güncelleştirmeler den sonra Asus Suppor Device uyarısı alıyorum güncelleştirmelerin yüklenmesi için sisteminizi yeniden başlatın diye ama ne kadar yeniden başlatsam kapayıp açsam bile o yazı gelmeye devam ediyor.
Eklemem gereken bir şey daha sistemimi güncelleştirdiğimden beridir tasarım programları ve oyunlarda FPS değerlerim düşük oluyor ve kasma sorunum beni çok zorluyor.
Yardımcı olursanız çok sevinirim, 8 Gün sonra vizelerim var ve bilgisayarımdaki çizim programlarıma ihtiyacım var.

Ek Açıklama 2019-05-12 225940.png

Eklemem gereken bir konu ise bu sorunları daha öncesinde yaklaşık 7 gün önce almaya başladım bilgisayarıma temiz kurulum yaptım ve yine aynı hatayı aynı güncelleştirmeyi yaptığımda tekrar almaya başladım.

Benimde pek bilgim yok ama yakın bir bilgisayarcıya götür ve orada format attır gerekli dosyaları USB Belleğe kopyala. Ve bende aynı güncellemeyi yaptım ve eminim benim sistem sizin sistemden daha kötüdür :)

Benimde pek bilgim yok ama yakın bir bilgisayarcıya götür ve orada format attır gerekli dosyaları USB Belleğe kopyala. Ve bende aynı güncellemeyi yaptım ve eminim benim sistem sizin sistemden daha kötüdür :)

Zaten bilgisayarımı formatladım yaklaşık 2 saat oluyor. Aynı güncelleştirmelerde aynı sorunu yine alıyorum.

İşlemci modeliniz ile buradan uygun olan modeli seçerek driver'ları tek tek yükleyin. Sonra durumu buraya bildirin.

Denedim ama Driver Booster Steam isimli uygulamada driverların çok eski olduğunu gördüm ve program ile son sürüme güncelledim ama etkisi olmadı.

Discord üzerinden yardımcı olmaya çalışayım çözümü bulduğumuzda buraya yazarız.

Çok teşekkür ederim en azından sonuçları test edebilmek amacıyla bir oyun/program yüklemeye başladım.
Yükleme işlemi bittiğinde sizinle irtibat kurmak isterim yada müsait olduğunuz bir zamanda.(Yükleme işlemi yaklaşık 35 dakika süreceğinden dolayı)

Denedim ama Driver Booster Steam isimli uygulamada driverların çok eski olduğunu gördüm ve program ile son sürüme güncelledim ama etkisi olmadı.

Çok teşekkür ederim en azından sonuçları test edebilmek amacıyla bir oyun/program yüklemeye başladım.
Yükleme işlemi bittiğinde sizinle irtibat kurmak isterim yada müsait olduğunuz bir zamanda.(Yükleme işlemi yaklaşık 35 dakika süreceğinden dolayı)
Driver Booster kullanmayın. Eğer performans düşüşü devam ederse temiz kurulum yaparak driver'ları elden yükleyin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı