Windows 10 "Güncelleştirmeler başarısız oldu" sorunu

mrtcnergin

Kilopat
Daha fazla  
Daha önce bu sorunumla ilgili bir konu daha açmıştım fakat destek gelmedi maalesef. Artık bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Bilgisayarım yaklaşık 2 aydır güncelleme alırken hata veriyor. "Güncellemeleri denetle" diyorum, güncellemeleri buluyor fakat eklemiş olduğum fotoğraftaki hatayı alıyorum. Lütfen bana yardımcı olun.

372981

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce bu sorunumla ilgili bir konu daha açmıştım fakat destek gelmedi maalesef. Artık bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Bilgisayarım yaklaşık 2 aydır güncelleme alırken hata veriyor. "Güncellemeleri denetle" diyorum, güncellemeleri buluyor fakat eklemiş olduğum fotoğraftaki hatayı alıyorum. Lütfen bana yardımcı olun.

Eki Görüntüle 372981
Ben sırf bu hata yüzünden 3 ay 1709 sürümünde kaldım. Temiz kurulum yaparak çözdüm olayı.

Uzun süredir böyle olması beni kullandığın ağın tarifeli bağlantı olarak ayarlandığından şüphe ettirdi. Öyle bir şey yoksa windowsun sorun gider aracından güncelleme sorunu gideri deneyin. İlki değilse ikinci çözecektir diye düşünüyorum.

Ben sırf bu hata yüzünden 3 ay 1709 sürümünde kaldım. Temiz kurulum yaparak çözdüm olayı.
Cevap için teşekkür ederim. Temiz kurulumu nasıl yapabilirim ?
Uzun süredir böyle olması beni kullandığın ağın tarifeli bağlantı olarak ayarlandığından şüphe ettirdi. Öyle bir şey yoksa windowsun sorun gider aracından güncelleme sorunu gideri deneyin. İlki değilse ikinci çözecektir diye düşünüyorum.
Tarifeli bağlantı kapalı durumda kontrol ettim. Sorun giderici de bir hata alıyorum eke yükledim bir bakar mısın ?

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama.png
    Ek Açıklama.png
    42,1 KB · Görüntüleme: 86
Cevap için teşekkür ederim. Temiz kurulumu nasıl yapabilirim ?

Tarifeli bağlantı kapalı durumda kontrol ettim. Sorun giderici de bir hata alıyorum eke yükledim bir bakar mısın ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncellemeyi tekrar dene.

PC yeniden başlat yeniden dene. denedikten sonra bir kez daha hata verecek. Yine yeniden dene yap olcak.bugün bendede aynısı oldu .
3-4 kez denedim olmuyor maalesef.
En iyisi bilgisayarıma format atmak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güncellemeyi tekrar dene.

HDMI kablosu ile bios ekranını görebiliyorum maalesef. Monitörüm VGA'lı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı