Windows 10 "güncelleştirmeler tamamlanmadı" hatası

LeSâge

Decapat
Daha fazla  
Güncelleştirmeleri yükledikten sonra yeniden başlattığımda böyle bir hata alıyorum. Güncelleştirmeler %100 oluyor fakat sonradan bu hatayı veriyor. Nasıl çözebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20220723_171533.jpg
    IMG_20220723_171533.jpg
    178 KB · Görüntüleme: 55
Tüm Windows Update hizmetlerini yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin. Bu rehberi deneyebilirsiniz.

Tüm Windows Update hizmetlerini yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin. Bu rehberi deneyebilirsiniz.

Rehberde gösterilenleri yaptım fakat bilgisayarda bir sorun bulunmadı. Ayrıca senin söylediklerini de yaptım fakat yine bir şey değişmedi.

@LeSâge Windows Update blocker ile "disable Windows Update" tıkla daha sonra "enable Windows Update" tıkla.

@LeSâge Windows Update blocker ile "disable Windows Update" tıkla daha sonra "enable Windows Update" tıkla.

Hizmetler "etkin ama çalışmıyor" dan "etkin ve çalışıyor" durumuna geldi fakat yine güncelleştirmeleri uygulayamadı

Windows+X > ayarlar > güncelleme ve güvenlik > sorun giderme > ek sorun gidericiler > Windows Update > sorun gider.

Bu sayede çözebilirsiniz, işe yaramaz ise burayı ziyaret edin.

Daha önce hiç sorun giderin bir hata çözdüğünü görmedim. Bence tamamen saçmalık.

Hizmetler "etkin ama çalışmıyor"dan "etkin ve çalışıyor" durumuna geldi fakat yine güncelleştirmeleri uygulayamadı.

Windows Update medic hizmeti, Orchestrator Hizmeti'ni güncelleştir, Windows Update adlı hizmetlerinin açık olması lazım. 3 tane hizmete bağlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı