LeSâge
Decapat
Daha fazla
www.technopat.net
Rehberde gösterilenleri yaptım fakat bilgisayarda bir sorun bulunmadı. Ayrıca senin söylediklerini de yaptım fakat yine bir şey değişmedi.Tüm Windows Update hizmetlerini yeniden başlattıktan sonra tekrar deneyin. Bu rehberi deneyebilirsiniz.
![]()
DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi
Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasınıwww.technopat.net
Hizmetler "etkin ama çalışmıyor" dan "etkin ve çalışıyor" durumuna geldi fakat yine güncelleştirmeleri uygulayamadı@LeSâge Windows Update blocker ile "disable Windows Update" tıkla daha sonra "enable Windows Update" tıkla.
Rehber: Windows Update Blocker kullanımı
Bu yazıdaki amacım Windows Update kullanmak istemeyenler için olacak. Her şeyden önce güvenlik açısından Windows Update'i kapatmanızı kesinlikle önermiyorum. https://www.sordum.org/9470/windows-update-blocker-v1-6/ Bu minik araç sayesinde Windows Update'i tek tuşla açıp-kapatabilirsiniz. Eğer...www.technopat.net
Windows+X > ayarlar > güncelleme ve güvenlik > sorun giderme > ek sorun gidericiler > Windows Update > sorun gider.
Bu sayede çözebilirsiniz, işe yaramaz ise burayı ziyaret edin.
Hizmetler "etkin ama çalışmıyor"dan "etkin ve çalışıyor" durumuna geldi fakat yine güncelleştirmeleri uygulayamadı.
Önceden denedim fakat bir sorun bulamadıWindows+X > Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Sorun Giderme > Ek Sorun Gidericiler > Windows Update > Sorun Gider
Bu sayede çözebilirsiniz, işe yaramaz ise burayı ziyaret edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.