Windows 10 Güncelleştirmeleri Nasıl Açılır?

156318

Kilopat
Makaleler
5
Merhaba arkadaşlar. Ben Windows 10 güncelleştirmelerini manuel olarak kapatmıştım. Şu an tekrar açmak istiyorum ama yaptığım ayarları unuttum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Adsız.png
Adsız2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmetler yazın ve ardından açılan pencerede w ye basıp windows updateyi bulun.Sağ tıklayın özellikler kısmından ayarlarınızı yapınız.

Ben bu zamana kadar güncellemeleri kapatacak bir yöntem bulamadım. Eğer güncelleme olursa kapattım diye bile yanılsan güncelleme otomatik yüklenir.
Hayır bayağı uğraştım bayağı bir oynama yaptım. Uzun süredir sistemi böyle kullanıyordum. Windows'un güncelleme yardımcısı ile güncellemek zorunda kaldım.
Guncelemeleri kapatma yöntemi = hizmetler -》windows update -》 özellikler-》 devre dışı bırak ve hizmeti durdur.
O kalıcı bir çözüm değil. Ben bayağı uğraşmıştım kapatırken ve şuan açamıyorum.

Hayır bayağı uğraştım bayağı bir oynama yaptım. Uzun süredir sistemi böyle kullanıyordum. Windows'un güncelleme yardımcısı ile güncellemek zorunda kaldım.

O kalıcı bir çözüm değil. Ben bayağı uğraşmıştım kapatırken ve şu an açamıyorum.

Aynı sorun bende de var. Çok önceleri uzun uğraşlarla birkaç farklı yöntemle kapatmıştım şimdi açamıyorum.

Linkteki yapılanları geri alın ve hizmetlerden orchestar ve Update'yi otomatik seçip başlatın. Ardından sarı işaretli kısma tıklayın, orası yeniden başlat diyecek, 2 kere basın ve sonra indirme başlayacak

1641024311286.png

1641024263665.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı