Başlata tıkladım, çalışıyor olarak gözüküyor ama hala sorun devam ediyor.Hizmetler yazın ve ardından açılan pencerede w ye basıp windows updateyi bulun.Sağ tıklayın özellikler kısmından ayarlarınızı yapınız.
Hayır bayağı uğraştım bayağı bir oynama yaptım. Uzun süredir sistemi böyle kullanıyordum. Windows'un güncelleme yardımcısı ile güncellemek zorunda kaldım.Ben bu zamana kadar güncellemeleri kapatacak bir yöntem bulamadım. Eğer güncelleme olursa kapattım diye bile yanılsan güncelleme otomatik yüklenir.
O kalıcı bir çözüm değil. Ben bayağı uğraşmıştım kapatırken ve şuan açamıyorum.Guncelemeleri kapatma yöntemi = hizmetler -》windows update -》 özellikler-》 devre dışı bırak ve hizmeti durdur.
Hayır bayağı uğraştım bayağı bir oynama yaptım. Uzun süredir sistemi böyle kullanıyordum. Windows'un güncelleme yardımcısı ile güncellemek zorunda kaldım.
O kalıcı bir çözüm değil. Ben bayağı uğraşmıştım kapatırken ve şu an açamıyorum.
Aynı sorun bende de var. Çok önceleri uzun uğraşlarla birkaç farklı yöntemle kapatmıştım şimdi açamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.