Windows 10 güncelleştirmesinden sonra ses aygıtlarının kaybolması

Mrcakar

Femtopat
Herkese merhaba Windows Update'den gelen güncellemeleri yaptıktan sonra bilgisayarda hoparlör simgesi çarpı oldu ve hiçbir ses duyamadım. Aygıt yöneticisinden ses girişleri ve çıkışları sekmesi gözükmüyor. Laptopumun markasının sitesine girip Realtek driverini indirdim fakat hiçbir şey değişmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1.png
    159,4 KB · Görüntüleme: 82
  • 2.png
    20 KB · Görüntüleme: 63
  • 3.png
    22 KB · Görüntüleme: 67
saçma olabilir fakat hoperlörünüzü bilgisayardan çıkarıp takmayı deneseniz? bazı windows update lerden sonra ses aygıtları varsayılana atanır . eğer olmassa aygıtı aygıt yöneticisi üzerinden kaldırıp ilk günki gibi kurmayı deneyin.

Cevabın için teşekkür ederim ama laptop kullanıyorum gelen güncellemede sıkıntı var format attım en sonunda Driver Booster ile güncelleme attım PC yeniden başlatıldı ondan sonra yine bozuldu sonra bir daha format attım bu sefer Driver Booster'i kurmadım ne zamana kadar böyle olacak acaba çünkü güncellenmesi gereken bir sürü bileşen vardı

Verdiğiniz bilgilere göre sorun yazılımda değil. Büyük ihtimalle hoparlör darbe aldığı için çalışmıyor olabilir. Benzeri kameramla başıma gelmişti. Tabii kesin bir şey yok bence hoparlörü bir tamirciye götürüp kontrol edin bozuk ise iade etmek için satan firmaya durumun sizden kaynaklanmadığını izah edin. Benim bildiklerim bu kadar ne yazık ki.

Aynı sorunu yaşıyorum. Formattan sonra ses var. Yeniden başlatınca ses gidiyor. Çözüm bulabildiniz mi?
Aynı sorunu yaşıyorum. Formattan sonra ses var. Yeniden başlatınca ses gidiyor. Çözüm bulabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…