Bugün çıkan yeni Windows 10 önizleme sürümü 18995 ile birlikte artık sistemi Güvenli Mod'da başlatınca şifre girmek zorunda kalmayacaksınız. Bu özellik 2020'nin ilk yarısında çıkacak Windows 10 sürümü ile birlikte herkes için kullanılabilir olacak.
@Vavien Ne alakası var ki? Ben Microsoft hesabımı sadece Windows için oluşturdum. PIN dediğimiz şeyi her bilgisayarı açtığımda kullanıyorum. Yani her gün kullandığım şifreyi unutma imkanım yok. Ancak hiçbir zaman kullanmadığım mail adresi ve şifresini hatırlamıyor olmam normal bence.
Sırf Windows üzerinde oturum açılsın diye oluşturmuştum Microsoft hesabımı. Hiç kullanmadığımdan bazen mail adresini bile unuttuğum oluyor. Bana kalsa gayet normal bir durum.
Bugün çıkan yeni Windows 10 önizleme sürümü 18995 ile birlikte artık sistemi Güvenli Mod'da başlatınca şifre girmek zorunda kalmayacaksınız. Bu özellik 2020'nin ilk yarısında çıkacak Windows 10 sürümü ile birlikte herkes için kullanılabilir olacak.
Mail olarak GMail kullanıyorum. Sonuç olarak hiçbir şekilde Microsoft'un sunduğu hizmeti kullanmama gerek kalmıyor.
Mail kullanmıyorum derken Microsoft'un verdiği hizmeti kullanmıyorum. Çünkü yıllardır GMail kullanıyorum. Microsoft hesabı oluşturmamın tek sebebi Windows üzerinde oturum açmak.