Bugün çıkan yeni Windows 10 önizleme sürümü 18995 ile birlikte artık sistemi Güvenli Mod'da başlatınca şifre girmek zorunda kalmayacaksınız. Bu özellik 2020'nin ilk yarısında çıkacak Windows 10 sürümü ile birlikte herkes için kullanılabilir olacak.
Gerekli gereksiz her yere şifre koyup sonra da koyduğu şifreleri unutan insanlar için çok gerekli benceNe kadar da gerekli bir özellik.
Şifreyi unutan PIN'i unutmuyor mu hocam? Banka kartı şifresini unutan kaç kişi gördüm ben. Akıllanmıyorlar.Gerekli gereksiz her yere şifre koyup sonra da koyduğu şifreleri unutan insanlar için çok gerekli bence![]()
Gerçekten çok gerekliydi.Bugün çıkan yeni Windows 10 önizleme sürümü 18995 ile birlikte artık sistemi Güvenli Mod'da başlatınca şifre girmek zorunda kalmayacaksınız. Bu özellik 2020'nin ilk yarısında çıkacak Windows 10 sürümü ile birlikte herkes için kullanılabilir olacak.
Eki Görüntüle 444435
Normalde de şifre kullanılıyor. Ben hiçbirini kullanmıyorum. Bence sizin mailinize girmemeniz daha ilginç.PIN dediğimiz şeyi her bilgisayarı açtığımda kullanıyorum.
Mail olarak GMail kullanıyorum. Sonuç olarak hiçbir şekilde Microsoft'un sunduğu hizmeti kullanmama gerek kalmıyor.Normalde de şifre kullanılıyor. Ben hiçbirini kullanmıyorum. Bence sizin mailinize girmemeniz daha ilginç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.