Çözüldü Windows 10 güvenli moddan nasıl çıkış yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nev3rMindr

Hectopat
Merhaba. Windows 10 laptop kullanıcısıyım. Bilgisayarımı güvenli modda başlattım fakat şifre girme ekranında bana 'bir sorun oluştuğundan pın'iniz kullanılamıyor.' diyor güvenli moddan nasıl çıkabilirim? Bilgisayar giriş ekranında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam o mavi ekrandan Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler kısmından Komut istemini açıp şu kodu girmeyi deneyin.

Kod:
bcdedit /deletevalue {default} safeboot

Sonra da shutdown /r /t 0 ile bilgisayarı kapatıp yeniden başlatın.
Merhaba. Windows 10 laptop kullanıcısıyım. Bilgisayarımı güvenli modda başlattım fakat şifre girme ekranında bana 'bir sorun oluştuğundan pın'iniz kullanılamıyor.' diyor güvenli moddan nasıl çıkabilirim? Bilgisayar giriş ekranında kaldım.
Sağ alttaki yuvarlak düğmeye basıp yeniden başlat derseniz bilgisayarınız güvenli moddan çıkmış bir şekilde yeniden başlar.

Hocam o mavi ekrandan Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler kısmından Komut istemini açıp şu kodu girmeyi deneyin.

Kod:

Çözüm
Hocam o mavi ekrandan sorun gider > gelişmiş seçenekler kısmından komut istemini açıp şu kodu girmeyi deneyin.

Kod:

Teşekkür ederim, şu an sorunum çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı