Çözüldü Windows 10 güvenli önyükleme nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zombrine Tvo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 , i5-12400f , 2x16 3200mhz , rm750x gold plus , b760prors/d4 wifi
Meslek
Renderci
RAM
2x16 3200 MHz HyperX
SSD veya HDD modeli
Kinsgtone 1000G
Ekran kartı
Gigabyte RTX 4060 8GB
Anakart
AsRock
İşlemci
i5 12400F
Merhaba su guvenli onyuklemeyi bir turlu acamiyorum. Boot type UEFI olmaliymis ama bende legacy. Duyduguma gore legacy eski bilgisayarlarinmis. Bir Microsoft'un uyulamasi ile baktim legacy yaziyor. Benim sistemimise guncel. Bu ayari degistirebilir miyiz yoksa bilgisayarim Windows 11 desteklemiyor mu?

Merhaba su guvenli onyuklemeyi bir turlu acamiyorum. Boot type UEFI olmaliymis ama bende legacy. Duyduguma gore legacy eski bilgisayarlarinmis. Bir Microsoft'un uyulamasi ile baktim legacy yaziyor. Benim sistemimise guncel. Bu ayari degistirebilir miyiz yoksa bilgisayarim Windows 11 desteklemiyor mu?

Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?

asd.jpg
Screenshot 2025-01-22 191548.jpg

Çözüm
Windows'u legacy olarak kurmuşsunuz. USB ile UEFI olarak temiz Windows kurun. BIOS'tan CSM disable olsun.
Teşekkür ederim hocam.

Windows'u legacy olarak kurmuşsunuz. USB ile UEFI olarak temiz Windows kurun. BIOS'tan CSM disable olsun.

Hocam bildirimi gorunce tekrar gelip bir teşekkür etmek istedim şu an Windows 11'den yaziyorum. Kaç aydir ugrasiyordum sonunda yaptim. Allah sizden razi olsun çok çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam.

Hocam bildirimi gorunce tekrar gelip bir teşekkür etmek istedim şu an Windows 11'den yaziyorum. Kaç aydir ugrasiyordum sonunda yaptim. Allah sizden razi olsun çok çok teşekkür ederim.
hocam selamlar aynı problemi arkadaşım da yaşıyor. Usb ile temiz windows 10 mu kurmamız lazım 11 mi?

Hocam selamlar aynı problemi arkadaşım da yaşıyor. USB ile temiz Windows 10 mu kurmamız lazım 11 mi?

Ben BIOS ayarlarindan boot a girdim orada CSM var onu disable yaptim sonra da guvenli onyukleme var orada onu da enable yaptim sonra 10 11 fark etmez ama ben 10 kurup sonra gectim 11'e ama şu anda hiç mutlu degilim bu 11'i hiç begenmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı