Zaten Windows uefi modundaTPM'in açık zaten senin. Windows 11 "normalde" sadece UEFI'de kurabiliyorsun. UEFI'yi açman lazım. Anakartını kullanmadığım için bilemiyorum maalesef. Videoya bakabilirsin.
Zaten Windows uefi modundaTPM'in açık zaten senin. Windows 11 "normalde" sadece UEFI'de kurabiliyorsun. UEFI'yi açman lazım. Anakartını kullanmadığım için bilemiyorum maalesef. Videoya bakabilirsin.
Zaten Windows uefi modunda
Buna bir göz atar mısın?BIOS'a gir. F7 bas, oradan Boot'a gel. Secure Boot olacak. Orayı Windows UEFI Mode'ye al.
Advanced kısmına bir ve AMD FTMP Configuration kısmına gir. Select TPM Device'yi Enable Firmware TPM yap. F10 bas kaydet çık.
Şuan ayarlar tam olarak böyleBuna bir göz atar mısın?
Youtube bunun için var.
Videodaki yaptığın ayarları yeri eski haline çevirip tekrar en son attığım ayarları tekrar yapar mısın?Şuan ayarlar tam olarak böyle
Videodakileri yaptım PC her açılırken bios giriyor çıkmak istiyorum tekrar giriyor kendi kendine
Security derken. öyle bir yer yokVideodaki yaptığın ayarları yeri eski haline çevirip tekrar en son attığım ayarları tekrar yapar mısın?
Hocam advanced options'tan Security bölümünden Secure Boot Control'u açtınız mı?
Security derken. öyle bir yer yok
Buldum aktif uefi only seçeneğini seçtim fakat yine istemsiz şekilde bios giriyorHocam benimki masaüstü öyle bir seçenek yok
Hocam en iyisi ayarları eski haline çevirin ve biraz daha bakın çünkü bu anakartı kullanmadığım için bu kadar yardım edebiliyorum.Hocam benimki masaüstü öyle bir seçenek yok
Buldum aktif uefi only seçeneğini seçtim fakat yine istemsiz şekilde bios giriyor
Hocam sistem ayarlarından baktım eski bios olarak geçiyor yeni uefi değil acaba uefi yerine other os seçsem düzelir miHocam en iyisi ayarları eski haline çevirin ve biraz daha bakın çünkü bu anakartı kullanmadığım için bu kadar yardım edebiliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.