H H7raeth Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #11 240702 dedi: TPM'in açık zaten senin. Windows 11 "normalde" sadece UEFI'de kurabiliyorsun. UEFI'yi açman lazım. Anakartını kullanmadığım için bilemiyorum maalesef. Videoya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten Windows uefi modunda
240702 dedi: TPM'in açık zaten senin. Windows 11 "normalde" sadece UEFI'de kurabiliyorsun. UEFI'yi açman lazım. Anakartını kullanmadığım için bilemiyorum maalesef. Videoya bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten Windows uefi modunda
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 14 Mart 2023 #12 H7raeth dedi: Zaten Windows uefi modunda Genişletmek için tıkla... 405668 dedi: BIOS'a gir. F7 bas, oradan Boot'a gel. Secure Boot olacak. Orayı Windows UEFI Mode'ye al. Advanced kısmına bir ve AMD FTMP Configuration kısmına gir. Select TPM Device'yi Enable Firmware TPM yap. F10 bas kaydet çık. Genişletmek için tıkla... Buna bir göz atar mısın?
H7raeth dedi: Zaten Windows uefi modunda Genişletmek için tıkla... 405668 dedi: BIOS'a gir. F7 bas, oradan Boot'a gel. Secure Boot olacak. Orayı Windows UEFI Mode'ye al. Advanced kısmına bir ve AMD FTMP Configuration kısmına gir. Select TPM Device'yi Enable Firmware TPM yap. F10 bas kaydet çık. Genişletmek için tıkla... Buna bir göz atar mısın?
H H7raeth Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #13 240702 dedi: Buna bir göz atar mısın? Genişletmek için tıkla... Şuan ayarlar tam olarak böyle 240702 dedi: Youtube bunun için var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodakileri yaptım PC her açılırken bios giriyor çıkmak istiyorum tekrar giriyor kendi kendine
240702 dedi: Buna bir göz atar mısın? Genişletmek için tıkla... Şuan ayarlar tam olarak böyle 240702 dedi: Youtube bunun için var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videodakileri yaptım PC her açılırken bios giriyor çıkmak istiyorum tekrar giriyor kendi kendine
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 14 Mart 2023 #14 H7raeth dedi: Şuan ayarlar tam olarak böyle Videodakileri yaptım PC her açılırken bios giriyor çıkmak istiyorum tekrar giriyor kendi kendine Genişletmek için tıkla... Videodaki yaptığın ayarları yeri eski haline çevirip tekrar en son attığım ayarları tekrar yapar mısın? Hocam advanced options'tan Security bölümünden Secure Boot Control'u açtınız mı? Son düzenleme: 14 Mart 2023
H7raeth dedi: Şuan ayarlar tam olarak böyle Videodakileri yaptım PC her açılırken bios giriyor çıkmak istiyorum tekrar giriyor kendi kendine Genişletmek için tıkla... Videodaki yaptığın ayarları yeri eski haline çevirip tekrar en son attığım ayarları tekrar yapar mısın? Hocam advanced options'tan Security bölümünden Secure Boot Control'u açtınız mı?
H H7raeth Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #15 240702 dedi: Videodaki yaptığın ayarları yeri eski haline çevirip tekrar en son attığım ayarları tekrar yapar mısın? Hocam advanced options'tan Security bölümünden Secure Boot Control'u açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Security derken. öyle bir yer yok Dosya Ekleri IMG_20230314_212643.jpg 179,1 KB · Görüntüleme: 32
240702 dedi: Videodaki yaptığın ayarları yeri eski haline çevirip tekrar en son attığım ayarları tekrar yapar mısın? Hocam advanced options'tan Security bölümünden Secure Boot Control'u açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Security derken. öyle bir yer yok
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 14 Mart 2023 #16 H7raeth dedi: Security derken. öyle bir yer yok Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H7raeth dedi: Security derken. öyle bir yer yok Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H H7raeth Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #17 240702 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benimki masaüstü öyle bir seçenek yok H7raeth dedi: Hocam benimki masaüstü öyle bir seçenek yok Genişletmek için tıkla... Buldum aktif uefi only seçeneğini seçtim fakat yine istemsiz şekilde bios giriyor
240702 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benimki masaüstü öyle bir seçenek yok H7raeth dedi: Hocam benimki masaüstü öyle bir seçenek yok Genişletmek için tıkla... Buldum aktif uefi only seçeneğini seçtim fakat yine istemsiz şekilde bios giriyor
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 14 Mart 2023 #18 H7raeth dedi: Hocam benimki masaüstü öyle bir seçenek yok Buldum aktif uefi only seçeneğini seçtim fakat yine istemsiz şekilde bios giriyor Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi ayarları eski haline çevirin ve biraz daha bakın çünkü bu anakartı kullanmadığım için bu kadar yardım edebiliyorum.
H7raeth dedi: Hocam benimki masaüstü öyle bir seçenek yok Buldum aktif uefi only seçeneğini seçtim fakat yine istemsiz şekilde bios giriyor Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi ayarları eski haline çevirin ve biraz daha bakın çünkü bu anakartı kullanmadığım için bu kadar yardım edebiliyorum.
H H7raeth Decapat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 395 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #19 240702 dedi: Hocam en iyisi ayarları eski haline çevirin ve biraz daha bakın çünkü bu anakartı kullanmadığım için bu kadar yardım edebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem ayarlarından baktım eski bios olarak geçiyor yeni uefi değil acaba uefi yerine other os seçsem düzelir mi
240702 dedi: Hocam en iyisi ayarları eski haline çevirin ve biraz daha bakın çünkü bu anakartı kullanmadığım için bu kadar yardım edebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem ayarlarından baktım eski bios olarak geçiyor yeni uefi değil acaba uefi yerine other os seçsem düzelir mi