Windows 10 güvenli önyükleme nasıl etkinleştirilir?

TPM'in açık zaten senin. Windows 11 "normalde" sadece UEFI'de kurabiliyorsun. UEFI'yi açman lazım. Anakartını kullanmadığım için bilemiyorum maalesef. Videoya bakabilirsin.
Zaten Windows uefi modunda

Şuan ayarlar tam olarak böyle

Videodakileri yaptım PC her açılırken bios giriyor çıkmak istiyorum tekrar giriyor kendi kendine
Videodaki yaptığın ayarları yeri eski haline çevirip tekrar en son attığım ayarları tekrar yapar mısın?

Hocam advanced options'tan Security bölümünden Secure Boot Control'u açtınız mı?

Son düzenleme:
Videodaki yaptığın ayarları yeri eski haline çevirip tekrar en son attığım ayarları tekrar yapar mısın?

Hocam advanced options'tan Security bölümünden Secure Boot Control'u açtınız mı?
Security derken. öyle bir yer yok

Dosya Ekleri

• IMG_20230314_212643.jpg
    179,1 KB · Görüntüleme: 32
Hocam benimki masaüstü öyle bir seçenek yok

Buldum aktif uefi only seçeneğini seçtim fakat yine istemsiz şekilde bios giriyor
Hocam en iyisi ayarları eski haline çevirin ve biraz daha bakın çünkü bu anakartı kullanmadığım için bu kadar yardım edebiliyorum.

Hocam en iyisi ayarları eski haline çevirin ve biraz daha bakın çünkü bu anakartı kullanmadığım için bu kadar yardım edebiliyorum.
Hocam sistem ayarlarından baktım eski bios olarak geçiyor yeni uefi değil acaba uefi yerine other os seçsem düzelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…