Windows 10 güvenlik duvarı açılmıyor

peaXe3555

Hectopat
Herkese selam direkt konuya değineceğim. Xbox ağı bağlantısı için güvenlik duvarı gerikiyormuş fakat ne yaptım ne ettim güvenlik duvarını açamadım bilgisayarda adminim yetkim var fakat yine de açamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Team Viewer ile yapabilecek arkadaş yapabilir.

Screenshot_5.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınızın admin yetkisi olduğundan emin olmak için Denetim masasında Kullanıcılar'a girip kontrol edin. Eğer admin yetkisi varsa, güvenlik duvarı Group Policy'den veya Regedit'ten kapatılmış olabilir. Orada yapılan bir müdahale varsa oradan düzeltebilirsiniz.

Hesabınızın admin yetkisi olduğundan emin olmak için denetim masasında kullanıcılar'a girip kontrol edin. Eğer admin yetkisi varsa, güvenlik duvarı group Policy'den veya Regedit'ten kapatılmış olabilir. Orada yapılan bir müdahale varsa oradan düzeltebilirsiniz.

Burada böyle bir hata alıyorum yardım edebilecek birisi yok mu artık bıktım bu hatayı almaktan ne yaptım ne ettim olmuyor artık birileri bana yardımcı olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    82,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı