Çözüldü Windows 10 güvenlik duvarı hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TurkishBobby1545

Centipat
Daha fazla  
Merhaba sanırsam kaptığım bir virüs yüzünden VPN, DPI gibi şeyleri kullanamıyorum. Bunu uzun bir şekilde araştırdım fakat sonra gördüm ki tanılama ilkesi hizmeti ve birkaç internet hizmeti kapalı. Ayrıca internetimi paylaşamıyorum. Neyse nerede kalmıştık ben iyice araştırdım araştırdım ve sonunda buldum fakat bu çözüm güvenlik duvarı ile ilgiliydi. Güvenlik duvarımda ise attığım görsel var nasıl çözebilirim? VPN ve DPI kullanamıyorum. Malwarebytes ile taratmıştım 3 kere ve bulmamıştı ilk taramasında her virüsü sildim fakat yine olmuyor. Ayrıca hizmetleri açmaya çalışınca erişim engellendi diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-13 191131.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-13 191131.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam sıfırladım düzeldi zaten PC Windows 11 kaldırmıyor. sadece işlemci biraz kötü diye fakat yeni bilgisayar alacağım o yüzden sorun yok.
Çözüm maalesef Windows 11.

Hizmet süresinin sonuna gelen Windows 10 artık stabil bir işletim sistemi değil.

Hocam sıfırladım düzeldi zaten PC Windows 11 kaldırmıyor. sadece işlemci biraz kötü diye fakat yeni bilgisayar alacağım o yüzden sorun yok.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı