Windows 10 Güvensiz Mi ?

mhdmr

Hectopat
Daha fazla  
Esenlikler dilerim. Skylake sistem toplayacağız, herşey tamam bir i7 6700k kaldı, oda yarın kargo ile geliyor. Bilgisayarı toplamayı biliyoruz ama kablolar bizi tırstırıyor. Babamın akrabası Emre abinin PC dükkanı var, o toplayacak. Emre abiye telefonla geleceğimizi haber verdim. Her neyse işletim sistemi üzerinde konuşurken ben 'Windows 10 PRO 64 BİT kuralım' dedim. Emre abi 'Windows 10'da birsürü güvenlik açığı var. Artı olarak birçok eksik var, Windows 10'u olan herkes gelip Windows 7 kurduruyor. Windows 7 kuralım.' dedi. Ben ise şok oldum. Gerçekten öyle mi ? Artı olarak Windows 7 çok RAM kullanmıyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey yok. Dinlemeyin bakkalları, asıl Windows 7 güvenli değildir. Windows 10 64bit kurun. Orijinal kullandığınız sürece, sürücüleri güncel tuttuğunuz sürece ve iyi bir İnternet Security yazılımı ile güvenlik sorunu yaşamazsınız.

Öyle bir şey yok. Dinlemeyin bakkalları, asıl Windows 7 güvenli değildir. Windows 10 64bit kurun.
Ama bakkala kurduracağız, kablo işlemlerinde riske girmememek için. Ama tanıdık, kendisine de söyleyeceğim zaten, Windows 10 Pro 64-Bit kuralım diye.

Sistemi kurarken yanında durun ne olur ne olmaz. Windows 7 öneren biri ister tanıdık olsun ister olmasın. Sizden habersiz bir şey yapmasına izin vermeyin.

En güvenli windows işletim sistemi windows 10 dur.

Windows 10 için sürekli güvenlik yamaları çıkarken Windows 7'nin daha güvenli olması gibi bir ihtimal şahsen görmüyorum.

En güvenli Windows işletim sistemi Windows 10 dur. Ama hiçbir sisteme tamamen güvenli diyemeyiz.

Öyle bir şey yok tamamen yanlış bir bilgi tüm işletim sistemlerinde Windows dahil en güvenilir Windows Windows 10 dur benim bilgisayarıma her gün güvenlik güncelleştirmesi geliyor çok güvenilir bir sistem öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…