Windows 10 Güvensiz Mi ?

mhdmr

Hectopat
Daha fazla  
Esenlikler dilerim. Skylake sistem toplayacağız, herşey tamam bir i7 6700k kaldı, oda yarın kargo ile geliyor. Bilgisayarı toplamayı biliyoruz ama kablolar bizi tırstırıyor. Babamın akrabası Emre abinin PC dükkanı var, o toplayacak. Emre abiye telefonla geleceğimizi haber verdim. Her neyse işletim sistemi üzerinde konuşurken ben 'Windows 10 PRO 64 BİT kuralım' dedim. Emre abi 'Windows 10'da birsürü güvenlik açığı var. Artı olarak birçok eksik var, Windows 10'u olan herkes gelip Windows 7 kurduruyor. Windows 7 kuralım.' dedi. Ben ise şok oldum. Gerçekten öyle mi ? Artı olarak Windows 7 çok RAM kullanmıyor mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 için sürekli güvenlik yamaları çıkarken Windows 7'nin daha güvenli olması gibi bir ihtimal şahsen görmüyorum.

Esenlikler dilerim. Skylake sistem toplayacağız, her şey tamam bir i7 6700K kaldı, oda yarın kargo ile geliyor. Bilgisayarı toplamayı biliyoruz ama kablolar bizi tırstırıyor. Babamın akrabası Emre abinin PC dükkanı var, o toplayacak. Emre abiye telefonla geleceğimizi haber verdim. Her neyse işletim sistemi üzerinde konuşurken ben 'Windows 10 Pro 64 Bit kuralım' dedim. Emre abi 'Windows 10'da bir sürü güvenlik açığı var. Artı olarak birçok eksik var, Windows 10'u olan herkes gelip Windows 7 kurduruyor. Windows 7 kuralım.' Dedi. Ben ise şok oldum. Gerçekten öyle mi? Artı olarak Windows 7 çok RAM kullanmıyor mu?

Öyle bir şey yok tamamen yanlış bir bilgi tüm işletim sistemlerinde Windows dahil en güvenilir Windows Windows 10 dur benim bilgisayarıma her gün güvenlik güncelleştirmesi geliyor çok güvenilir bir sistem öneririm.

Ekran Görüntüsü (82).png

Buna da ban atmayın artık. Cevap ektedir. Akıl var mantık var kısmına kadar okuyun. Gerisi alakasız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı