Windows 10 güzel görünüm yapma

İçimdekileri döktünüz resmen. 4 GB RAM'li bilgisayara Windows 11 öneren mi dersin, hiçbir bilgisi ve ilgisi olmayan birisine Linux öneren mi dersin. İnsanlar garip.
Ben bunlarda kötü niyet arıyorum. Hadi win 11 yine saçma ama bi nebze de, linux nedir abi..

Nasıl modurator arkadaşlar en küçük şakamda "konuyla alakası yok, sus sen bir saat" diyorlarsa bu tür yanlış yönlendirici, kafa karıştırıcı ve soru sorana bir şakadan daha fazla zarar veren bu tür alakasız ve yanlış girdilere de yaptırım uygulanmalı.

Ne yapacak peki sonra? Her adım için, her oyun oynamaya çalıştığında, birilerine mi soracak, saatlerce araştırma mı yapacak? Neden sırf windowsu biraz daha değişik gözüksün diye.. lütfen ama yani.. akıl var mantık var..

Hocam Linux Mint yeni kullanıcılar için öneriliyor zaten. Ayrıca o sistemle custom yapmasını mantıklı bulmuyorum. Ha, fare imlecini değiştirebilir pek bir etki etmez fakat komple görünümü değiştirir ise bu sefer GPU, CPU ve RAM kullanımı artacak. Oyun oynamak istediğinde drop yiyecek. O yüzden.

Kesin olarak haklısın, 4gb ram de win 10 kullanabilmesi bile tartışılır. Yalnız gözünüzü sevim, Linux yeni giriş yapanlara bile bambaşka bir dünya.. Az çok kodculuk, yazılım filan anlamak lazım. Dos görmemiş, kod girmemiş bir nesil var aramızda. Yani düşün böyle bir bilgisayarı olan maraba bir vtandaşın Linux macerasına girmesi, ki sırf windows görüntüsü için..

Yani dediğim gibi, bir mantık var dediğinizde ama buranın mantığı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…