JusticeCritic
Decapat
Windows 8'e geç.
Ben bunlarda kötü niyet arıyorum. Hadi win 11 yine saçma ama bi nebze de, linux nedir abi..İçimdekileri döktünüz resmen. 4 GB RAM'li bilgisayara Windows 11 öneren mi dersin, hiçbir bilgisi ve ilgisi olmayan birisine Linux öneren mi dersin. İnsanlar garip.
kulanızlmazWindows 8'e geç.
Olsun.kulanızlmaz
Ne yapacak peki sonra? Her adım için, her oyun oynamaya çalıştığında, birilerine mi soracak, saatlerce araştırma mı yapacak? Neden sırf windowsu biraz daha değişik gözüksün diye.. lütfen ama yani.. akıl var mantık var..Arkadaşın sistemi Linux için çok uygun, Windows 10 ile sistemini daha fazla yormaması için Linux diyoruz. Ayrıca Linux Mint kullanabilir. Basit bir dağıtımdır. Windows 10 zaten boşta 2GB RAM yerken birde custom yapıp daha fazla yoracak.
ama 8.1 olsun olurmuOlsun.
Hocam Linux Mint yeni kullanıcılar için öneriliyor zaten. Ayrıca o sistemle custom yapmasını mantıklı bulmuyorum. Ha, fare imlecini değiştirebilir pek bir etki etmez fakat komple görünümü değiştirir ise bu sefer GPU, CPU ve RAM kullanımı artacak. Oyun oynamak istediğinde drop yiyecek. O yüzden.Ne yapacak peki sonra? Her adım için, her oyun oynamaya çalıştığında, birilerine mi soracak, saatlerce araştırma mı yapacak? Neden sırf windowsu biraz daha değişik gözüksün diye.. lütfen ama yani.. akıl var mantık var..
Kesin olarak haklısın, 4gb ram de win 10 kullanabilmesi bile tartışılır. Yalnız gözünüzü sevim, Linux yeni giriş yapanlara bile bambaşka bir dünya.. Az çok kodculuk, yazılım filan anlamak lazım. Dos görmemiş, kod girmemiş bir nesil var aramızda. Yani düşün böyle bir bilgisayarı olan maraba bir vtandaşın Linux macerasına girmesi, ki sırf windows görüntüsü için..Hocam Linux Mint yeni kullanıcılar için öneriliyor zaten. Ayrıca o sistemle custom yapmasını mantıklı bulmuyorum. Ha, fare imlecini değiştirebilir pek bir etki etmez fakat komple görünümü değiştirir ise bu sefer GPU, CPU ve RAM kullanımı artacak. Oyun oynamak istediğinde drop yiyecek. O yüzden.
Olsun.ama 8.1 olsun olurmu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.