Windows 10 hal.dll Mavi Ekran Hatası

Aomei yazılımlarını kaldır, Samsung sürücülerini ve yazılımlarını kaldır. Wifi ve ethernet sürücünü güncelle.
Teşekkürler. Bu arada bahsettiğiniz yazılımları ve sürücüleri kısa yoldan nasıl bulabilirim Aomei'ye ait bir tane yazılım buldum onu halletim. Wifi ve ethernet sürücülerini de güncelledim. Ancak Samsung'la alakalı hiçbir sürücü ve yazılım bulamadım.

Teşekkürler, BIOS güncellemesini yaptım ancak en sondaki değişiklikleri kaydedip tekrar başlatmadan sonra ''Secure Boot Violation:Invalid Signature Detected'' dedi ve bilgisayar açılmadı bu yüzden UEFI boot ve Secure bootu kapattım belleği çıkartıp tekrar başlattım ve düzgünce açıldı herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım? BIOS sürümünü kontrol ettim şuanda güncellenmiş gözüküyor. Son olarak ta ssudbus.sys ve ssudmdm.sys dosyalarını sildim.

BIOS ekranına girince videodaki gibi sürümüm 1.05.04TDMY olarak gözüküyor illa ki UEFİ olarak kurmam gerekli midir? Ayrıca OEM key kullanıyorum tekrar kurulum yaparsam anahtarımı kullanabilir miyim?

Sürümün ile alakası yok durumun. Windows'u UEFİ ayarlarda UEFİ şeklinde kurmamışsınız. Sosyaldeki video rehberlerden yararlanıp kurabilirsiniz.
OEM key ise anahtar girmek zorunda kalmıyorsanız aynı ürünü UEFİ olarak kurduğunuzda lisanslanacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı