Windows 10 hal.dll Mavi Ekran Hatası

Windows'u yeniden UEFİ olarak kurdum ancak BIOS güncellerken meset komutundan sonra direk Windows açılmıştı. Bunu boot priorityden düzelttim bu sefer de flashme yazınca hiçbir şey olmadı ne yapmam gerekiyor?

Windows'u yeniden UEFİ olarak kurdum ancak bios güncellerken meset komutundan sonra direk windows açılmıştı bunu boot priorityden düzelttim bu sefer de flashme yazınca hiçbir şey olmadı ne yapmam gerekiyor?
Neyse sorunu çözdüm. Belleği FAT32 yapmamız gerekiyormuş birkaç tane güncelleme yapıyorum onlar bitince BIOS Update'e tekrar geçeyim bakayım.

Bak kardeşim dürüst olacağım ve seni uğraştırmıyacağım, ben yakın bi dönemde bu sorundan fazlasıyla şikayetçiyim ne çözüm denesen olmadı hiçbiri. HİÇBİRİ. yaklaşık 1 2 ay uğraştım fakat bi türlü çözemedim. Ama çözümü en sonunda buldum. Windows 10'un kendi içinde gelen CD'siz format özelliği var. Yaklaşık 1 saatte bütün işlemler bitiyor. İstersen kişisel dosyalarına da dokunmuyor. Eğer istersen nasıl yapacağını da anlatırım. İstersen CD'li format at düzeliyor fakat her şeyin siliniyor.

Sorunu çözmüşsün fakat tekrarlar diye düşünüyorum.

UEFİ bellek ile temiz format attım zaten umarım tekrar böyle bir sorunla karşılaşmam. Yalnız ben bu BIOS'u update ettiğimden bir türlü emin olamadım bu sefer videodaki her adımı izledim ve sonda gelen hata gelmedi BIOS menüsünde 1.05.04 yazıyor. Sitede olması gerektiği gibi ama msinfo üzerinden bakınca 5.011 gibi anlamsız bir sürüm var.

Evet mavi ekran çıkmamaya başladı ancak şimdi de bilgisayarım oyun oynarken birden sanki güç tuşuna basmışım gibi kendini kapatıyor Kapatılıyor... yazısı çıkıyor ve kapanıyor.

Hocam yine mavi ekran hatası aldım ve şuanda ekran kartı sürücüsü gözükmüyor m

UEFI bellek ile temiz format attım zaten umarım tekrar böyle bir sorunla karşılaşmam. Yalnız ben bu BIOS'u Update ettiğimden bir türlü emin olamadım bu sefer videodaki her adımı izledim ve sonda gelen hata gelmedi BIOS menüsünde 1.05.04 yazıyor. Sitede olması gerektiği gibi ama msinfo üzerinden bakınca 5.011 gibi anlamsız bir sürüm var.

Evet mavi ekran çıkmamaya başladı ancak şimdi de bilgisayarım oyun oynarken birden sanki güç tuşuna basmışım gibi kendini kapatıyor kapatılıyor... Yazısı çıkıyor ve kapanıyor.

Hocam yine mavi ekran hatası aldım ve şu anda ekran kartı sürücüsü gözükmüyor m

O zaman başka çare yok CD'li format atacaksın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı