Windows 10 hangi lisans alınmalı?

JWick8

Hectopat
Merhaba.

Hayırlısıyla yeni bir laptop aldım. i5 10300h, 16 GB RAM, 1660 Ti şeklinde. Malum FreeDOS geliyor. Öncelikle hangi versiyon Windows 10 almılıyım? Home mu? Pro mu?

Önerebileceğiniz site var mı? Sağlamlisans ile görüştüm aşağıdaki şekilde cevap verdiler. Desteklerinizi beklerim. Teşekkürler

'3 tür lisans vardır:
1-) Normal lisans: 1 aktivasyon hakkı vardır. Süresiz kullanım: 49,90 TL
www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-lisans-key-satin-al/

2-) Retail lisans: Format sonrası da kullanılır. Süresizdir. 59,90 TL
www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-retail-key-satin-al/

3-) OEM lisans: Format sonrası da kullanılır. Anakarta yazılır. Bir daha anahtar girmenize gerek kalmaz. Süresizdir. 79,90 TL'
www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-oem-lisans-key-satin-al/

Merhaba.

Hayırlısıyla yeni bir laptop aldım. i5 10300h, 16 GB RAM, 1660 Ti şeklinde. Malum FreeDOS geliyor. Öncelikle hangi versiyon Windows 10 almılıyım? Home mu? Pro mu?

Önerebileceğiniz site var mı? Sağlamlisans ile görüştüm aşağıdaki şekilde cevap verdiler. Desteklerinizi beklerim. Teşekkürler.

'3 tür lisans vardır:
1-) normal lisans: 1 aktivasyon hakkı vardır. Süresiz kullanım: 49,90 TL.
www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-lisans-key-satin-al/

2-) Retail lisans: Format sonrası da kullanılır. Süresizdir. 59,90 TL.
www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-retail-key-satin-al/

3-) OEM lisans: Format sonrası da kullanılır. Anakarta yazılır. Bir daha anahtar girmenize gerek kalmaz. Süresizdir. 79,90 TL'.
www.saglamlisans.com/urun/windows-10-pro-oem-lisans-key-satin-al/

Bence 3'ü alın.

Softexen'den alınca telefonla etkinleştirme yöntemi ile yapıyorlar. Yani siz key girince anahtar olmaz. O zaten telefonla etkinleştirilmek için bekliyor.

Hocam orijinal malum fiyatlar çok yüksek. Size kalmış isterseniz deneme sürümü kullanın.Ama ben etkinleştirmek istiyorum diyorsanız OEM Key kullanabilirsiniz.

Windows 10 Pro business alanında yoğunlaşan kullanıcılar için daha uygun. İçerisinde arkaplanda çalışan çok fazla uygulama olacağından standart ev kullanıcıları için önerilmez. Günlük işleriniz ve oyun deneyimleriniz için tercih edecekseniz kesinlikle Windows 10 Home.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı