KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.689 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 9 Mart 2021 #11 Retail key alın ama Gittigidiyor üzerinden alın. 100 liraya bulunuyor. Kardeşime de kendime de oradan lisans aldım, orijinal Windows 10 Pro çıkmıştı.
Retail key alın ama Gittigidiyor üzerinden alın. 100 liraya bulunuyor. Kardeşime de kendime de oradan lisans aldım, orijinal Windows 10 Pro çıkmıştı.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #12 KojiroHyuga04 dedi: Retail Key alın ama GittiGidiyor üzerinden alın. 100 liraya bulunuyor. Kardeşime de kendime de oradan lisans aldım, orijinal Windows 10 Pro çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten lisans verir. Ama korsan. Almayın derim.
KojiroHyuga04 dedi: Retail Key alın ama GittiGidiyor üzerinden alın. 100 liraya bulunuyor. Kardeşime de kendime de oradan lisans aldım, orijinal Windows 10 Pro çıkmıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten lisans verir. Ama korsan. Almayın derim.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 9 Mart 2021 #13 Home daha hafif Pro'da gereksiz hizmetler var. OEM Home Key'i alın.
Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #14 Recx and Flex dedi: Home daha hafif Pro'da gereksiz hizmetler var. OEM Home Key'i alın. Genişletmek için tıkla... Ama Pro'da kişisel kullanıma yönelik seçenek var. Pro fiyatları Home'a göre daha cazip.
Recx and Flex dedi: Home daha hafif Pro'da gereksiz hizmetler var. OEM Home Key'i alın. Genişletmek için tıkla... Ama Pro'da kişisel kullanıma yönelik seçenek var. Pro fiyatları Home'a göre daha cazip.
JWick8 Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 93 9 Mart 2021 #15 Selam Trendyol vb sitelerde 300 400 TL bandında açıklama kısmında orijinal şeklinde satılanlar hakkında fikriniz var mıdır?
Selam Trendyol vb sitelerde 300 400 TL bandında açıklama kısmında orijinal şeklinde satılanlar hakkında fikriniz var mıdır?
Flakko Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 794 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #16 Siz bana güvenin. Softexen'den alın.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 9 Mart 2021 #17 JWick8 dedi: Selam Trendyol vb sitelerde 300 400 TL bandında açıklama kısmında orijinal şeklinde satılanlar hakkında fikriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bu siteden alın o kadar para vermeye gerek yok. Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma! www.yazilimbudur.com
JWick8 dedi: Selam Trendyol vb sitelerde 300 400 TL bandında açıklama kısmında orijinal şeklinde satılanlar hakkında fikriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bu siteden alın o kadar para vermeye gerek yok. Windows 10 Pro Key Lisansı | Hızlı ve Güvenli Satın Al | Hemen Teslim Windows 10 Pro lisans key hemen satın al! Orijinal, ömür boyu geçerli ve anında teslim avantajıyla güvenli alışveriş fırsatını kaçırma! www.yazilimbudur.com