Windows 10 hangi sürümünü indirmeli?

medya oluşturma aracında hata alıyorum başka yolu yok mu
Windows 10 indirme sitesine sağ tıkla yapıp incele de ve ardından telefon/tablet moduna geçir ardından f5 basarak siteyi yenile. Daha sonrasında medya aracını indirmeden İSO'yu indirebilirsin.

Bence en iyi home

Lisans size bağlı bir şeydir, ISO dosyasına bağlı değildir.
Oyun için home öneriyorum. Pro versiyonda oyun için gerekmeyen servisler kurabiliyorsunuz.

Bence Home kurun.

Şaştım kaldım valla.

Çünkü her zaman home tavsiye ediyordum ve garip karşılanıyordu. Üstüste 3 kişinin home önermesi inanılmaz geldi. VE evet W10 home veya w11 home kurun.
w11 Pro da kurabilirsiniz ama kesinlikle w10 pro kurmanızı önermem.

Lenovonun sitesinden veya microsoftun sitesinden veya technopattan indirebilirsiniz.

Bir soruma hala cevap almadım. Windows'un kendi sitesinde sunduğu Windows 10 Home kurduğumda lisanslı olur mu? Yoksa bir de ek olarak lisans mı yapmam gerekecek?

Bir soruma hala cevap almadım. Windows'un kendi sitesinde sunduğu Windows 10 Home kurduğumda lisanslı olur mu? Yoksa bir de ek olarak lisans mı yapmam gerekecek?
Cevabı verdiler. Lisansın windowsu nerden indirdiğinizle hiçbir alakası yok.

Cevabı verdiler. Lisansın windowsu nerden indirdiğinizle hiçbir alakası yok.
E peki benim Windows şu an nasıl lisanslı? Ben ek bir lisans uygulamadım. Aldığımda nasılsa öyle kaldı. Ve alakası yoksa bu lisans nedir?

Orijinaldir fakat lisans almanız gerekmektedir.
Peki Lenovo'nun kendi sitesinde bana sunduğu Windows 10'u mu indireyim yoksa Windows'un kendi sitesinden mi indireyim Hocam? Kararsız kaldım.

E peki benim Windows şu an nasıl lisanslı? Ben ek bir lisans uygulamadım. Aldığımda nasılsa öyle kaldı. Ve alakası yoksa bu lisans nedir?

Eğer sistemde Microsoft hesabı ile oturum açmışsan lisans hesabına işlemiş olabilir ya da sistemin donanımına lisansı işlemiş olabilirler.

Oyun için kullanacaksan Home Single indir geç, pro versiyonları falan ileri düzey kullanımlarda lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…