Windows 10 Hata 0x80240017 Sorunu

Makaleler
3
Arkadaşlar merhaba,

Windows updateyi çalıştırıp denetlediğimde aşağıdaki hatayı veriyor.

"HP driver update for HP LaserJet Professional CM1410 Series PCL 6 - Hata 0x80240017 "

HP yazıcı kullanıyoruz aynı problemi 8.1'de de yapıyordu ama W10'da da devam ediyor.

En güncel driver indirip kurduk, sürücüyü kaldırıp tekrar kurduk ama hata devam ediyor.

Windows 8.1'de ki gibi çıkan updateleri gizlemiyor muyuz? Ben bu güncellemeyi yapmak istemiyorum.

Hatanın çözümü nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
@cRea80 teşekkür ederim kardeşim problemimi verdiğin linkten indirerek sorunu çözdüm.

@cRea80 hocam aynı hayatı almaya başladım tekrardan, sanırım update geldi yeni. Kaldırıp tekrar kurdum ama sorun çözülmedi maalesef.

Bu driveri nereden indiriyorsunuz HP sitesinden otomatik bularak indirmeye kalkıyor ve çok can sıkıcı?

Yukarıdaki verdiğin linkteki driver kurulu şuanda.

Bu yazıcı için en son sürüm yazılım verdiğim bağlantıdaki. Yazıcınız sorunsuz çalışıyor ve Windows update bu hatayı veriyorsa yine üstte verdiğim bağlantıyla bu güncelleştirmeyi Windows update'ten gizleyebilirsin. Microsoft Catalog'daki bu yazıcı için eklenen sürücü (sadece sürücü) 17 Aralık 2015 tarihli, HP'nin verdiği sürücü ise 21 Ekim 2015 tarihli. O yüzden Windows Update güncelleştirmek istiyor olabilir. Deneyebileceğin iki şey var; HP'nin verdiği hem sürücü hem yazılım içeren sürücüyü kurmak ve Windows update'den bu güncellemeyi gizlemek veya aşağıda doğrudan bağlantısını verdiğim 17 Aralık tarihli Microsoft Catalog sürücüsünü indirip elle kurulumu yapmak. Tavsiyem birincisidir. Microsoft'un verdiği sürücüyü kurmak istersen bağlantıdaki sürücüyü indirip klasöre çıkartıp ve aygıt yöneticisinde yazıcı için sürücü güncellemesini bu klasörü göstererek yapabilirsin.

HP driver update for HP LaserJet Professional CM1410 Series PCL 6 x64 (v61.103.21.8726): http://download.windowsupdate.com/c..._709f13c446be316127dbd046495a471c3bc96a8e.cab

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı