M Mrad_MMcc Yoctopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #11 Kokona Shiki dedi: Kaldı derken fotodaki gibi dondumu yoksa simge dönmeye devammı ediyor Genişletmek için tıkla... Dönmeye devam ediyor, ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: Kaldı derken fotodaki gibi dondumu yoksa simge dönmeye devammı ediyor Genişletmek için tıkla... Dönmeye devam ediyor, ne yapmalıyım?
MSİ MEG Z790 GODLIKE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 1.695 Çözümler 7 27 Mart 2022 #12 Aynı durum bende de var yeni SSD'ye kurulum yaptım böyle oldu 30 dk falan dönmeye devam ediyor ne yapmam gerek. Artı 0 Eksi
Aynı durum bende de var yeni SSD'ye kurulum yaptım böyle oldu 30 dk falan dönmeye devam ediyor ne yapmam gerek.
ferhan 01 Femtopat Katılım 23 Aralık 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #13 MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Aynı durum bende de var yeni SSD'ye kurulum yaptım böyle oldu 30 dk falan dönmeye devam ediyor ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Bekle olur sadece SSD değil, sistemindeki donanımların tümü açılış süresini etkiler. Artı 0 Eksi
MSİ MEG Z790 GODLIKE dedi: Aynı durum bende de var yeni SSD'ye kurulum yaptım böyle oldu 30 dk falan dönmeye devam ediyor ne yapmam gerek. Genişletmek için tıkla... Bekle olur sadece SSD değil, sistemindeki donanımların tümü açılış süresini etkiler.