Windows 10 HD 3000 kullanıyor

Salih HRN

Femtopat
Intel HD 3000 gibi çok zayıf bir ekran kartını bilgisayar hem birincil görüyor hem de ekranı ve oyunu onla çalıştırıyor. NVIDIA'dan yapsam da VRAM'ını veriyor ama görüntüsü şu manyak HD 3000'le gösteriyor ben nasıl kurtulacağım şu HD 3000'den? Vallahi bunun yüzünden yeni bir PC alacağım.

Ekran Görüntüsü (2).png
Ekran Görüntüsü (3).png
Ekran Görüntüsü (4).png
Ekran Görüntüsü (5).png
Ekran Görüntüsü (6).png
Ekran Görüntüsü (2).png
Ekran Görüntüsü (3).png
Ekran Görüntüsü (4).png
Ekran Görüntüsü (5).png
Ekran Görüntüsü (6).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel HD 3000 gibi çok zayıf bir ekran kartını bilgisayar hem birincil görüyor hem de ekranı ve oyunu onla çalıştırıyor. NVIDIA'dan yapsam da VRAM'ını veriyor ama görüntüsü şu manyak HD 3000'le gösteriyor ben nasıl kurtulacağım şu HD 3000'den? Vallahi bunun yüzünden yeni bir PC alacağım.

Eki Görüntüle 683530Eki Görüntüle 683531Eki Görüntüle 683532Eki Görüntüle 683533Eki Görüntüle 683534Eki Görüntüle 683535Eki Görüntüle 683536Eki Görüntüle 683537Eki Görüntüle 683538Eki Görüntüle 683539

Programları özel olarak yapmayı denediniz mi?

Tarayıcıda gezinirken Intel, oyun oynarken Nvidia kullanması gerekiyor. Tarayıcı için Nvidia'yı atamanız doğru olmayabilir.

Nvidia ile açılmayan oyunlara aşağıdaki yöntemi uygulayabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'a giriş yapın. Chipset ayarlarından Primary Video Controller kısmını NVIDIA seçerseniz oyunlarda NVIDIA aktif olarak çalışacaktır ve diğer medya uygulamalarında Intel Graphics kullanmaya devam edeceksiniz.
Primary diye bisey yok integrated ve switchable diye biseh var integratedden switchableye gectim nvidiayi sildi bende p cyi orjinalini windows 7 yaptım oyunlarda fps duzeldi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı