Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce sistem topladım. Windows'u kurarken SSD görünüyor ama HDD görünmüyor disk sürücüleri kısmında ve BIOS'ta görünüyor, disk yönetiminde görünmüyor ve hiçbir şekilde kullanamıyorum bir çözümü var mıdır?
Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta önce sistem topladım. Windows'u kurarken SSD görünüyor ama HDD görünmüyor disk sürücüleri kısmında ve BIOS'ta görünüyor, disk yönetiminde görünmüyor ve hiçbir şekilde kullanamıyorum bir çözümü var mıdır?
Oncelikle PC'yi kapatip anakart uzerinde bulunan BİOS pilini cikart ve 5dk bekledikten sonra takip dene. BİOS ayarlari sifirlanmis olacak. İse yaramazsa asagidaki baglantida bir yöntem var onu dene. HDD'yi tanimlamamis olabilirsin. Disk yönetiminden bu islemi yapabilirsin. Konuda da bahsettigi gibi disk yönetiminde görünmüyorsa fiziksel bir sorun vardir.