Çözüldü Windows 10 HDD görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheVibe

Megapat
Yer
Boston, Massachusetts
Daha fazla  
Meslek
Walter Bishop'un Yanında Laboratuvar Asistanı
Merhabalar. Ben İtopya'nın internet sitesinden parça parça bir sistem aldım. Sadece kasa ve güç kaynağı kalmıştı, onu da bu gün mağazaya gidip aldım. Gitmişken bileşenleri de yanımda götürdüm, montaj işlemi ve Windows 10 Pro yüklemesi yaptılar. Eve gelip sistemi açtığımda sorunsuz açıldı, güncelleştirmeleri yaptım driverları güncelledim. Sonra bilgisayarımda harddiskin görünmediğini fark ettim, sadece SSD görünüyordu. Sonra Disk yönetimi bölümüne girdim ve orada da yoktu. Kasayı açıp bütün bağlantıları kontrol ettim ve hepsi yerli yerinde. BIOS'da da donanım olarak görünüyor fakat marka ve model adı yerine sanırım donanım kimliği tarzı bir ID var. Harddiskimi nasıl kullanacağım? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Harddiskim Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0.
Not:Aygıt yöneticisinde ST1000DM010-2DM1CC46 olarak görünüyor
2. Not: Aygıt yöneticisinde yazan ID'yi yanlış yazmışım. ST1000DM010-2DM162 olacak.

Son düzenleme:
Çözüm
Disk aslında tanınmış sanırım sıfır olduğu için başlatılmamış.
Disk yöneticisi içinden diski başlatıp biçimlendirin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Disk yönetiminde görünmediğini belirtmiştim.
AOMEI partition editor programı diski gördü ve o programdan bölüm açmayı başardım. Şu an hem Bu bilgisayar klasöründe hem de disk yönetiminde görünüyor, sorunumu çözdüm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı