Çözüldü Windows 10 HDMI bağlantı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

İsmail_TANER

Hectopat
Merhabalar, daha önceden bir adet 5 metrelik HDMI kablosu ile TV'ye bağlanabiliyordum. Fakat daha sonradan bu mesafeyi biraz daha uzatmam gerektiği için bir adet daha 5 metrelik HDMI kablosu aldım ve bunları bir birleştirici adaptör ile birleştirdim. Ve görüntü gelmemeye başladı. Normal de bilgisayarda görünüyor bağlantı TV'ye bağlı olduğu görünüyor ama TV'ye geçince hiçbir tepki vermiyor "sinyal yok" yazısı geliyor TV'den. (Ardından bu yazı geldiğin de bu sefer bilgisayarda ki HDMI bağlantısı kayboluyor) TV'nin elektrik ile olan bağlantısını kesince tekrar elektriğe bağlayınca bağlattı tekrardan geliyor. Ve bilgisayar ilk açılınca "ASUS" yazısı normalde TV'den görünüyor daha sonrası görünmüyor sinyal gelmiyor. Bu kabloyu uzatınca böyle bir sorun oldu bunun nedeni nedir? Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir. İyi forumlar dilerim herkese...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Büyük ihtimalle kablo çok uzadı ve kullandığınız adaptör kalitesizdir. Çok uzun kablo veri aktarım hızını yavaşlatır. Bu da görüntüde gitmeye neden olur ama asıl problem bence adaptörle alakalı.
Büyük ihtimalle kablo çok uzadı ve kullandığınız adaptör kalitesizdir. Çok uzun kablo veri aktarım hızını yavaşlatır. Bu da görüntüde gitmeye neden olur ama asıl problem bence adaptörle alakalı.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…