Windows 10 hesap makinesi ve Shift+Win+S yok

jashae

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selam, dün gece 5 gibi trojan yedim ve ne yaptıysamda silemedim son çare format attım. Formatdan kastım bilgisayarı sıfırladım. Her şey yerli yerinde ancak şu anda Shift+Win+s ve hesap makinesi gibi uygulamalara erişemiyorum. Bilgisayarımda yoklar. Alıntı ve taslak var fakat kısayolu ile çalışmıyor. Bilgisi olan var mıdır?
Arkadaşlar öncelikle selam, dün gece 5 gibi trojan yedim ve ne yaptıysamda silemedim son çare format attım. Formatdan kastım bilgisayarı sıfırladım. Her şey yerli yerinde ancak şu anda Shift+Win+s ve hesap makinesi gibi uygulamalara erişemiyorum. Bilgisayarımda yoklar. Alıntı ve taslak var fakat kısayolu ile çalışmıyor. Bilgisi olan var mıdır?
Arkadaşlar metin belgesi bile yok bu nedir ya

Son düzenleme:
USB bellek olmadan format atman zor. USB bellek bulursan şu rehberden yararlanabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki dostum ben bunu yapabilirimde Windows 11 ile bunların hepsi geri gelir mi? ona göre format atmayıp bekleyeceğim
USB bellek olmadan format atman zor. USB bellek bulursan şu rehberden yararlanabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum peki win 11 ile hepsi geri gelir mi gelicekse win 11 bekleyeceğim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı