Çözüldü Windows 10 "Hiçbir aygıt sürücüsü bulunamadı." Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Malt07

Decapat
İlk sistemimi sonunda topladım ve her şeyin düzgün çalışmasıyla sevinç içerisindeyken başıma bu illet geldi. Bootable USB belleğimi oluşturup hep Windows Media Tool hem de Rufus üzerinden Windows 10'un son sürümünü kurmaya çalıştım. Lakin "şimdi yükle" seçeneğine ne zaman tıklasam karşıma başlıktaki hata mesajı geliyor ve kurulum yapamıyorum. Acaba SSD ve HDD'm sıkıntılı mı diye düşündüm ancak ikisi de BIOS'ta görünmekte. İnternette saatlerce çözüm aradım ancak USB 2.0 portunu kullanmak gibi çoğu kişiyi kurtaran bir çözüm bende işe yaramadı? Şu mutluluğun içinde bu dertle ne yapsam bilemedim, acaba yardım edebilecek birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun çözüldü. USB bellek sıkıntılıymış. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar farklı bir bellek deneyebilir.
Windows 10 önermeye gelince maşallahları var ama sorun çıkarsa kimse yardımcı olmuyor.

Korsana karşıyız orijinal Win10 kullanın falan diyorlar öyle yapıyoruz ama orijinal dert sahibi oluyoruz. Sorun çıktıysa yandık muhatap bulamıyoruz kimse ne olup bittiğini bilmiyor moderatörler de kendi dünyasında. 2 gündür Tanımlanamayan ağ sorunu yaşıyorum 1 kere bile internete giremedim Microsoft sitesindeki talimatları da yaptım nafile

Sorun çözüldü. USB bellek sıkıntılıymış. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar farklı bir bellek deneyebilir.

Çözüm
Bende de aynı sorun oldu. Bataryayı çıkartıp 10dk bekledikten sonra tekrar denedim ve sorun çözüldü.
Aynı sorunu yaşarsanız ilk önce bu yöntemi deneyin. Eğer çözüm olmazsa diğer yöntemlerle uğraşın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…