Windows 10 Hiçbir Oyunda Save alamamak

Brvisatha

Kilopat
Daha fazla  
Windows 10 Kullanıyorum (Orijinal), 4 gün öncesine kadar her şey normaldi ama birden Warband oynarken Unable to save game hatası aldım, ondan sonra girdiğim her Steam oyununda Benzer Hataları alıyorum Witcher 3 gibi Onda'da ne save silebiliyorum ne save alabiliyorum. Lütfen yardımcı olun son 4 gündür çözümü arıyorum. Bıktım artık bu sorundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Kullanıyorum (Orijinal), 4 gün öncesine kadar her şey normaldi ama birden Warband oynarken Unable to save game hatası aldım, ondan sonra girdiğim her Steam oyununda Benzer Hataları alıyorum Witcher 3 gibi Onda'da ne save silebiliyorum ne save alabiliyorum. Lütfen yardımcı olun son 4 gündür çözümü arıyorum. Bıktım artık bu sorundan.
Steam'i yönetici olarak çalıştır öyle dene bi.

Format Sorunumu Çözdü, Sadece SSD'ye yani Disk:C kısmına atarak çözdüm durumu. Keşke başka bir yolu olsaydı ama en azından sorunum çözüldü

Hocam gereksiz format atmışsınız windows defender ayarlarında denetimli dosyalar var eğer bu ayarı açmışsanız sadece yetkili programlar veya kişiler o dosyalara erişiyor bu dosyalar genel olarak sizin profiliniz altındaki belgeler videolar gibi seçeneklerdir.eğer windows defender da böyle bir ayar yapmadım diyorsanız sizdeki antivirüs programını kontrol etmelisiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı