Windows 10 Hiçbir Program Yanıt Vermiyor

furkansarigul

Megapat
Daha fazla  
2 gün önce en son Counter Strike oynadım ve kapattım, dün açtığımda ise PC'nin çok zor açıldığını, ilk açılışta Steam'e gelen güncelleştirmenin yaklaşık 2 saat bekledinden sonra hala aynı olduğunu gördüm. Zannediyorum ki; bilgisayarıma virüs bulaştı. Aptallık bende ki bilgisayara virüs programı kurmamıştım. Şimdi ben bu virüsü nasıl temizleyebilirim. Ya da virüs değilse nedir?

360 Total Security programıyla virüs ve diğer taramaları yapın. sfc /scannow komutunu komut satırından çalıştırarak sistemsel sorun olup olmadığını öğrenin. Sabit diskiniz zarar görmüş olabilir Hd tune programıyla durumunu kontrol edin. Komut satırına chkdsk /f /r yazıp bozuk bölümleri düzeltin.

Dediğim gibi hiç bir şey açılmıyor. Sadece yarım dakika bilgisayar normal hızında, daha sonrasında ise hiçbir işlem yapılamıyor.

Komut satırı açılmıyor, UEFI yani BIOS'dan Komut Satırını açma ihtimalimiz var mı ya da Güvenli Modda çalıştırmanın?

Windows 10 ilk çıkınca indirmiştim. Gene böyle sıkıntı vardı, sonra servise gönderdik HDD değişti. Sonrasında güzeldi her şey.

Şu an Komut Satırını açtım ve sfc /scannow yazdım ve ilk olarak "Beginning system scan. This process will take some time" ardından "Beginning verification phase of system scan" ibareleri geldi. Her şey yolunda mı? Ayrıca bir alt satırda, satır işlemcisi yanıp sönüyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı