RAM 8 GB crack işlemini bir yıl önce yaptım ben yeni yeni çıkıyor bu sorun.O crack programlarini uretenler sence ne icin uretiyor? Cİkari olmasa sence o kadar zor bir isle ugrasir mi? Bunun disnda bilgisayarinda 4 GB RAM var sanirim. Diskin de HDD ise daha fazla neden aramaya da pek gerek yok. Crack yapiyorum diyerek yukledigin virusler haric tabii.![]()
![]()
O korsan yazılımı kullanma diyorsun ama kullandığım programlara dünya kadar para ödemem gerekiyor sonrasında.Sorun şu anlık yok gibi takılma falan olmuyor sonra yine tekrarlarsa dediğin gibi windows 8.1 kuracağım.RAM miktarın ve HDD kullanman zaten Windows 10'un seri çalışabilmesi için uygun değil. İndirdiğin korsan yazılımlarda virüs veya parazit eklentiler ile sistemini yavaşlatır. Windows 8.1 kur ve korsan yazılım kullanma.
Crack yaparak yüklediğiniz oyunlarda virüs veya trojen olabilir. Boşuna orjinal alın demiyoruz. Ne yapıp edip silin. Tavsiyem temiz kurulum.Bilgisayar boşta iken, YouTube'de video izlerken ayarlara tıklayınca yavaş açılıyor, takılmalar, donmalar oluyor. Virüs mü kaptı diye düşünüyorum. Sapıtmaya başladı bilgisayar gözle görülüyor derecede programlar kasmaya, belli belirsiz şeylerin CPU kullanması. Bilgisayarda da programlar var Malwarebytes yükledim, silmeye çalıştım bilgisayarım interneti görmemeye başladı. Bilgisayarda bulunan bazı programlar önemli, yüklemesi uzun süren cracklediğim silindiğinde yeni cracklemesi zor olacak, uğraşmak da istemiyorum ama bilgisayar sapıttı ne çözüm önerirsiniz?
Eki Görüntüle 450386
@Şerif Selen Kardeşim hiç uğraşma sana bir video atıcam efsane oluyor pc her formattan sonra yaparım ben bunu. Video İngilizce ama herşeyi gösteriyor çok kolay yaparsın.
@Şerif Selen Kardeşim hiç uğraşma sana bir video atıcam efsane oluyor pc her formattan sonra yaparım ben bunu. Video İngilizce ama herşeyi gösteriyor çok kolay yaparsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.