Arkadaşlar merhaba tecnopat sosyal "Windows 10 hızlandırma rehberinde " bulunan regedit ayarlarını uyguladım fakat bilgisayarı kapat dediğimde ekran kapanıyor kasa açık kalıyor format atmadan düzeltmenin bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Windows 10 2004 sürümünü kullanmakatayım.
Use Wise Registry Cleaner to clean invalid registry entries, fix Windows registry errors, defragment Windows registry, and keep your PC performing at its best.
www.wisecleaner.com
Ben Wise önerdiği ayarlar kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamıyorum.
İyi forumlar. Sorunum şudur: Pc kapalıyken usb portları çalışıyor. Bunu kapatmak istiyorum. Ankarat modelim Gigabyte 970-A UD3P. Bios görüntüsü de şöyle:
Yeni bir anakart aldım, modeli Gigabyte P35 DS3L ve bu bilgisayarı kapatınca mouse ışığı ve anakarta bağlı olan USB fan çalışmaya devam ediyor. bunları nasıl kapatabiliriz? Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.
www.technopat.net
İlk olarak BIOS ayarlarını sıfırlayın. Sonra belirtilen ayarı kapatın.
Bu yöntem de çözüm sağlamazsa yeni kullanıcı hesabı oluştur. Ortak klasörlerden masaüstü, resim ve kişisel belgeleri aktar. En son işin bitince eski kullanıcı hesabını sil.
Windows 10 bilgisayarınıza farklı ya da yerel kullanıcılar eklemek istiyorsanız, rehberimize göz atmanızda fayda var. Windows 10 ile birlikte deÄiÅen çoÄu